Ο 26χρονος ηθοποιός δεν μπόρεσε με τίποτα να αλλάξει σελίδα στη ζωή του και συγχώρεσε την 22χρονη συμπρωταγωνίστρια του στο Twilight για τη σύντομη σχέση που είχε με παντρεμένο και πατέρα δύο παιδιών σκηνοθέτη, σύμφωνα τουλάχιστον με τις πληροφορίες της βρετανικής thesun.

Δεν έχουν διαρρεύσει ακόμη ακριβείς πληροφορίες για το πως έγινε η επανασύνδεση, παρά μόνο το ότι υπήρξε συνάντηση τετ - α - τετ. Μετά από δακρύβρεχτη συζήτηση το ζευγάρι αποφάσισε ότι θα προσπαθήσει να ζήσει αφήνοντας στο παρελθόν την πρόσφατη περιπέτεια.

"O Rob έχει καταλάβει πως η Kristen έχει μετανιώσει και την έχει συγχωρέσει πια. Πραγματικά αγαπιούνται", αναφέρει φιλικό τους πρόσωπο στη βρετανική εφημερίδα.

Οι δυο τους ετοιμάζονται τώρα να πάνε σε ένα απομονωμένο σπίτι στο Λος Άντζελες και ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να σώσουν τη σχέση τους.

Πριν από λίγες μέρες πάντως, η Stewart  είχε απαντήσει στο "Πώς θα είναι τα πράγματα όταν βρεθείτε ξανά μαζί το Νοέμβριο για το τελευταίο μέρος του Twilight Saga;", κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Toronto Film Festival, λέγοντας πως "θα είμαστε μια χαρά εκεί. Είμαστε μια χαρά".

Κάτι ήξερε...

 

 

Πηγή: Cosmo.gr