Σάλος προκλήθηκε μετά τις αποκαλύψεις που έκανε ο πρώην αρραβωνιαστικός της Βούλας Παπαχρήστου, Λευτέρης Χαχαμίδης, υποστηρίζοντας έμμεσα ότι η αθλήτρια διατηρούσε παράλληλα ερωτική σχέση με τον Ηλία Κασιδιάρη. Τόσο η αθλήτρια, όσο και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, κλήθηκαν σε πρόσφατες συνεντεύξεις τους να σχολιάσουν τα δημοσιεύματα που τους θέλουν ζευγάρι, χωρίς κανείς από τους δύο να το διαψεύσει ανοικτά.

Συγκεκριμένα, η Βούλα Παπαχρήστου, μιλώντας στο ΙΟΝΙΟΝ FM, σε σχετική ερώτηση, υποστήριξε:

«Δεν μπορώ να διαψεύσω τώρα πράγματα τα οποία γράφονται είτε για καλό ή για κακό σκοπό».

Όταν όμως ερωτήθηκε για το χωρισμό της με τον Λευτέρη Χαχαμίδη, με τον οποίο θα ανέβαινε τα σκάλια της εκλησίας, ήταν πιο σαφής, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν σκόπευε να τον παντρευετί, ποτέ δεν είχε δηλώσει δημόσια κάτι τέτοιο κι αν στην πρόταση γάμου που της έκανε είπε ναι, το έκανε γιατί δεν μπορούσε να πει όχι μπροστά σε τόσο πολύ κόσμο.

Από την πλευρά του ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, σε συνέντευξη του στην «Μεσημεριανή Μελέτη», όταν ρωτήθηκε για τις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την αθλήτρια, απάντησε:

«Δεν το γνωρίζω και τα προσωπικά τα δικά μου δεν ενδιαφέρουν κανέναν. Είμαι εκπρόσωπος τύπου ενός κόμματος και εκφράζω τις πολιτικές θέσεις του κόμματός μου».