Από την Αλεξάνδρα Τσόλκα
Η κρίση, το ενοχικό μας το χάλι, το κακό μας ριζικό ή το ταλαίπωρο το κάρμα μας, εξαρτάται απ το τι κοσμοθεωρία έχει ο καθείς μας, έριξε τους μαύρο σελέμπριτις σε μαύρη ανησυχία. Τα μόνα περιοδικά που μείνανε είναι αυτά που ένας παπαράτσι τη στήνει πίσω απ τα λέιλαντ της Μενεγάκη για να τη φωτογραφίσει να βάζει τα παιδιά στο σχολικό, ή πίσω απ τα αλμυρίκια για να τη γνωστή λήψη να φτιάχνει το μπικίνι, ή να την πετύχει σε ψώνια στην Κηφισιά, που ο εμπορικός σύλλογος, πρέπει να της χρωστάει το μισό του τζίρο, τουλάχιστον. Εκεί δίπλα στην ζωή της Ελένης, σε καρέ, στριμώχνονται και όλοι οι άλλοι δύστυχοι σταρ, που δεν έχουν ούτε πια που να φωτογραφηθούν, ούτε που να σπάσουν τη σιωπή τους!

Ο Γρήγορης Αρναούτογλου, προσφάτως, έσπασε τη δική του σιωπή του στο Πρώτο Θέμα, λέγοντας πόσο ερωτευμένος είναι, πόσο ωραία πέρασε στην Νάξο και τι νόστιμη που είναι γραβιέρα αλλά και οι πατάτες της, ιδίως τηγανιτές. Ρωτήθηκε δε από την κ. Νάνσυ Ζαμπετόγλου: «Είναι αλήθεια ότι μάλωσες με κάποιον στη Νάξο που σε πρόσβαλε και σου είπε ότι «έρχεστε εσείς οι Αθηναίοι και μας καταστρέφετε το νησί»; Ο σταρ, ο φωτογραφημένος σε κάθε βραχάκι, ομπρελίτσα, αμμουδιά του νησιού, ένα σύμβολο πια της Νάξου, πως είναι τα ζαρκάδια στην Λήμνο, ο Πέτρος ο πελεκάνος και ο Γαλάτης στη Μύκονο, ή οι πεταλούδες στη Ρόδο, είπε: «Δεν θέλω καν να το συζητήσω αυτό. Όπως θα ξέρουν όλοι όσοι έχουν μπαρ, υπάρχει πάντα κάποιος που ενοχλείται από τη δυνατή μουσική. Αυτός ο άνθρωπος, λοιπόν, που δεν είναι από τη Νάξο αλλά από τα Κουφονήσια ήρθε να κάνει μπάνιο στην παραλία μας (σ.σ: «παραλία μας»; Έχει αλλάξει κάτι στη νομοθεσία περί αιγιαλών;). Του φάνηκε ότι η μουσική είναι πολύ δυνατή και όταν συναντηθήκαμε στο καραβάκι από τη Νάξο για τα Κουφόνοια μου το είπε κάπως έντονα. Ήταν μπροστά ένας δημοσιογράφος και το έγραψε, αλλά η αλήθεια είναι ότι το 80% όσων γράφτηκαν για το περιστατικό είναι ψέματα»…

Σκεφτείτε και να ήθελε να το συζητήσει! Όλο το ένθετο θα χρειαζόταν η δημοσιογράφος για να φιλοξενήσει την απάντηση και θα κράταγε και κάβα για την επόμενη έκδοση!

Και επειδή η κρίση κορυφώνεται, ο καλός παρουσιαστής λέει πως το Μέγκα είναι γαλαντόμο και πολύ καλά του φέρθηκε! Αλίμονο! Είναι εποχές για κουνήματα στα αφεντικά; Δουλίτσα να τρυπώσουμε, να υπάρχει και καμία δουλειά δεν είναι ντροπή - άσχετα που μετρά τουλάχιστον 10 που είναι, με πρώτη απ όλες του βουλευτή!

Επίσης ο κ. Αρναούτογλου δεν μπόρεσε να κρύψει τη σχέση τους, διότι αυτά δεν κρύβονται και άμα θέλουν να σε βρουν οι παπαράτσι, σε βρίσκουν! Μα όταν έχεις κλαμπ σε νησί και το διαφημίζεις (και το κλαμπ και το νησί), θα έπρεπε να παρακαλάς να σε βρουν! Είπαμε δουλίτσα να υπάρχει! Το αστείο σε όλη αυτή την υπόθεση των σελέμπριτι, επώνυμων, διάσημων, σταρ, ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε τους, είναι η αμηχανία τους μπροστά σ αυτό το άγνωτο πια τοπίο, τόσο στα ΜΜΕ, όσο και στη συμπεριφορά τους.

Όταν τρομάζεις να βγάλεις περά τη μέρα, όταν σε πνίγει σα ρόγχος η αγωνία της κάθε μέρας, όταν αφήνεσαι στο έλεος του παραλογισμού κάθε εξουσίας, τότε, αν δεν αδιαφορείς για τις ζωές των άλλων, ακόμα και τις λαμπερές και παρακαλάς για μια φυγή, κάτι να ξεχαστείς, το όνειρο κοστίζει. Και αφού εδώ οι στρόφιγγες του θέματος έκλεισαν, ας βολευτούμε με τις τουρκικές χλιδές και τα μεγαλεία! Και ας βολευτούν και οι σελέμπριτις με τη πατάτα τη τηγανιτή και τη πόζα τους απ το περίπτερο, απέναντι απ το σπίτι, που πετάχτηκαν με τη παντούφλα, να πάρουν τσίχλες, τσιγάρα και ότι έχει απομείνει σε περιοδικό…