current views are: 1

19 Σεπτεμβρίου 2012
Δημοσίευση16:00

Οι ζωές των Άλλων: Το lifestyle ζει και τον χειμώνα!

Γράφει η Φανή Πλατσατούρα

Δημοσίευση 16:00’
αρθρο-newpost

Γράφει η Φανή Πλατσατούρα

Γράφει η Φανή Πλατσατούρα
Το καλοκαίρι έφυγε, οι ρυθμοί της καθημερινότητας έγιναν και πάλι έντονοι, τα πρωτοβρόχια έκαναν δυναμικά την επανεμφάνισή τους και οι τηλεστάρ μας έβαλαν τα αστραφτερά μπικίνι στο συρτάρι για το επόμενο καλοκαίρι, για τις επόμενες φωτογραφίσεις στις πλαζ της Μυκόνου με τα απολύτως απαραίτητα ή και χωρίς αυτά καμιά φορά.   

Τώρα που το μαγιό δεν αποτελεί πλέον είδηση, πρέπει να βρουν άλλους τρόπους να μείνουν στην επικαιρότητα. Ευτυχώς έχουν μπόλικη φαντασία, όρεξη για ίντριγκα και κόντρες για τα μάτια του κόσμου, όπως και πολλά χειμωνιάτικα φορεματάκια, ολίγον τι αποκαλυπτικά!  

Η Μελέτη επί παραδείγματι τώρα που χειμώνιασε έβαλε στόχο να γυμναστεί. Πού την χάνεις πού την βρίσκεις στο ΟΑΚΑ να κάνει τον δικό της αγώνα δρόμου και να τερματίζει πάντα πρώτη. (με μπουστάκι και κοντό σορτσάκι ως είθισται).  

Η Φαίη και ο Γιώργος άφησαν τις πλαζ και πάνε για κοψίδια στο Μέτσοβο – μαζί με τους φωτογράφους βεβαίως βεβαίως-. Η Νατάσα και η Έλενα, οι δυο καλές φίλες βάλαν τις δαντέλες και τα κόκκινα κραγιόν και φωτογραφίζονται για την αφίσα του νυχτερινού κέντρου που έκλεισαν να τραγουδήσουν.  

H Πόπη Τσαπανίδου κούρεψε τα μαλλιά της, ο Αντώνης Σρόιτερ πάει από μπουζουκομάγαζο σε μπουζουκομάγαζο με κοντομάνικα μπλουζάκια -έτσι για να φαίνεται και το tattoo που χει χτυπήσει-. Η Μενεγάκη ξεπατικώνει την εκπομπή της Ελεονώρας και παίρνει τη μοιραία (;) απόφαση να βάλει γερές δόσεις gossip στοιχείου στη μεσημεριανή της εκπομπή.  

Η Τσιμτσιλή πάει για βόλτες στο κέντρο της Κηφισιάς φορώντας μπότες (καλέ από τώρα;) και κρατώντας από το χέρι τον άνδρα της ζωής της, Θέμη. Το ίδιο κάνει και η Μπεκατώρου, μόνο που αντί για την Κηφισιά προτιμά να βολτάρει στο Κολωνάκι.   

H Σίσσυ -αχ η Σίσσυ- έχει πάρει σβάρνα όλα τα μπιστρό καφέ, πίνει τα εσπρέσσα της και περιμένει το επαγγελματικό τηλεφώνημα που θα την κάνει και πάλι ευτυχισμένη.  

Όπως καταλάβατε, ακόμη και χωρίς μαγιό οι Έλληνες celebrities αποτελούν είδηση. Ο καφές τους, τα ψώνια, μία μικρή βόλτα στο κέντρο της πόλης, τα ξέφρενα γλέντια στα μπουζούκια. Ακόμη και αν ο τρόπος ζωής τους προκαλεί καμιά φορά τον μέσο Έλληνα που δεν έχει περισσευούμενα ούτε για έναν ελληνικό καφέ της παρηγοριάς, συνεχίζουν και τους ακολουθούν.

Γιατί η κλειδαρότρυπα στην Ελλάδα έχει περάσει στο DNA του Έλληνα πολλές δεκαετίες τώρα και γιατί μέσα στη μιζέρια που μας περιτριγυρίζει έχουμε ανάγκη από λίγη λάμψη… έστω και fake καμιά φορά!