Η Ήβη Αδάμου έσπασε την σιωπή της και δήλωσε βαρυσήμαντα: «Δε με φοβίζει το τέλος της καριέρας μου», ίσως γιατί δεν έχει υπάρξει ακόμη ούτε καν η αρχή!  
Η Νάνα Μούχουρη είναι α) κάτοικος Ελβετίας, β) απ τις πλούσιες γυναίκες στην Ευρώπη. Για το μεν α) αδιαφορώ για το δε β) σκάω από ζήλεια.  

Τι δένει τον Νίκο Oικονομόπουλο με τον Γιάννη Πάριο; «Με τον Γιάννη Πάριο» δήλωσε, «μας δένει το τραγούδι». Έλα; Και νομίζαμε πως σας δένει η υφαντική και ο αργαλειός!    

Η Πατρίτσια και Μίλικ και Περιστέρη φεύγει από την χώρα για να πάει να διευρύνει το γνωστικό της πεδίο και να σπουδάσει υποκριτική στο Λονδίνο. Δεν μίλησε για επιστροφή, όχι. Όμως δε βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα διότι κι άλλες μας είχαν υποσχεθεί και επέστρεψαν…  

Ο Νίκος Κουρκούλης τουιτάρει περισπούδαστα γράφοντας: «Ρε παιδιά με αυτά που βλέπω να γράφονται εδώ μέσα τόσο καιρό, έχω να πω καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι στο σκοτάδι». Δυστυχώς κυρ Νίκο μου, όταν έχουμε κερί δεν έχουμε αναπτήρα και όταν έχουμε αναπτήρα τελειώνει το κερί»…