Η Mαρία Μπεκατώρου με α) το μαλλί της Αλίκης, β) τα μανίκια του Ράσελ Κρόου ως μονομάχου, γ) όλα τα χρώματα σε φόρεμα τσιγγάνας της Σούλης Σαμπάχ από το λατέρνα φτώχεια και γαρύφαλλο. δ)τις παγέτες του Φλωρινιώτη, ε) ως αξεσουάρ στο πλευρό της την άβγαλτη και καλή αδερφή της Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη. Όταν ο άνθρωπος αγαπά την απλότητα!!!!
 

Σε παγιέτα όμως ο πλούτος της χώρας νίκησε κατά κράτος τις τηλεστάρ. Μαρία μου λυπάμαι σε κέρδισε σε στραφταλιζέ, ασημοχαρτέ που τυλίγουμε τα λαχανικά στο ψυγείο και πολυφωτέ η κυρία Βερνίκου η (Β) διότι και η άλλη Βερνίκου είναι αλλά η (Α). 
 

 
Η Μαριγώ Λαιμού- το ίνδαλμά μας από Μαριγούδες- δεν χρειάζεται στρας, παγέτες, χρυσόσκονες, χρυσάφια, ασήμια, πλατίνες, ελεφαντόδοντα για να λάμψει. Αρκεί ο εθνικός κήπος σε μπλούζα και το παπουτσάκι σε προσφορά στα ορθοπεδικά. (η σαμπάνια στο χέρι απαραίτητο αξεσουάρ αν θέλετε να εντυπωσιάσετε και στη λαική ακόμη να πάτε να διαλέξετε τσακώνικη μελιτζάνα, μην ξεχάσετε το χέρι με αγκύλωση να κρατάει Cristal). 
 


Μαριαλένα Ανδρέου: Όταν ο άνθρωπος αγαπά τη λιτότητα αφήνει την παγέτα για τη μέση της μπλούζας, διαλέγει ένα χτένισμα σαν Γκόλφω χωρίς τον Τάσο, ένα απλό παντελονάκι κατασκήνωσης άμα είσαι 10 χρονών και παπούτσι με λωρίδες αναρρίχησης για να ανεβείς στα Ιμαλάια. Προαιρετική η μπλε σκιά στα μάτια, που όμως αν επιλεχθεί πρέπει να φορεθεί ως εξής: Bάζουμε ότι μπλε έχουμε στις χούφτες, σκίβουμε πάνω τους, και ανοιγοκλείνουμε το βλέφαρο. Ό, τι συγκρατηθεί σε σκιά θεωρείται απλό, φυσικό μακιγιάζ. Όσο για το τσαντάκι, χρησιμοποιείται και στον ιππόδρομο όταν σταυλίζονται τα άλογα. Αυτά να μην φάνε; Ψυχούλα δεν έχουν;