Η στήλη τιμητικά με σέβας, ήθος, αρχές, και αισθητική αποφάσισε να κοσμήσει ξανά τη στήλη της με τον ίνδαλμά μας από πεθερές την κυρία Μαριγώ Λαιμού. Οι δύο κυρίες δίπλα της θα έπρεπε να κόψουν τα γέλια και να μην τολμήσουν να συναγωνιστούν τη λάμψη της. Επίσης εγώ τα λέω, εγώ τα ακούω! Δεν σας είπα να πηγαίνετε παντού με μία σαμπάνια στο χέρι και ας μην πίνεται; Γιατί δεν ακούς Γκρέτα;Γιατί δεν ακούς Λούσι; 
 
Η Δέσπονα Μοιραράκη επειδή δεν είχε εύκαιρο χαλί να ρίξει πάνω της, η κυρία της έφερε το κουρτινάκι του μπάνιου. Βράδυ είναι θα περάσει, ας βολευτεί όπως όπως η διπλανή της κυρία. 
 

  
Όλγα και Γωγώ Φαρμάκη: Οι δυο αδερφούλες με τα αρβυλάκια, με τα σκισμένα ρούχα, με το θλιμμένο βλέμμα, με το ξεβαμμένο πουκάμισο, με το βαβά στο πόδι της μιανής, ρωτάνε: «Πώς μπορείτε και διασκεδάζετε όταν σας κοιτάμε στα μάτια με τόσο παράπονο; Και εμείς είμαστε παιδιά σας!»
 


Σάσα Σταμάτη: Πιο ψηλή απ΄ ότι φαντάζεσαι… Πιο λεπτή απ΄ ότι θυμάσαι,… πιο κομψή απ΄ότι ονειρεύεσαι… (θα αρχίσουν τα πρωινά και από εδώ και πέρα απλά δεν θα κοιμάσαι).