Η Ναταλία Δραγούμη μιλάει για την κρίση στα ελληνικά σήριαλ, αλλά και το πως οι Έλληνες ηθοποιοί πηγαίνουν στην Κύπρο για να δουλέψουν. Παράλληλα, η ηθοποιός δεν διστάζει να πει πως έχει κάνει 8 χρόνια ψυχανάλυση.  
«Με στεναχωρεί που δεν υπάρχουν σήριαλ στην Ελλάδα. Ευτυχώς που υπάρχει και η Κύπρος για ν’ ακούσουμε την ελληνική γλώσσα! Δεν υπάρχουν δουλειές εδώ στην Αθήνα. Η Κύπρος ακόμα αντέχει, αλλά δεν ξέρω για πόσο. Από πέρυσι που ήμουν εγώ μέχρι και φέτος υπάρχει τεράστια διαφορά και στα πόσα σήριαλ βγάζουν τον χρόνο και στις αμοιβές», υποστηρίζει η ηθοποιός.
 
Μπορεί να δηλώνει πως την έχει ενοχλήσει να βλέπει στην τηλεόραση τούρκικα σήριαλ, αλλά στην ερώτηση αν θα συμμετείχε η ίδια δηλώνει ότι «εξαρτάται δεν μπορώ να σου πω όχι. Αν κάποιος ηθοποιός είναι άνεργος, έχει οικογένεια, δεν έχει δουλειά και του κάνουν πρόταση από το τουρκικό σήριαλ θα πει ναι, γιατί σαν παραγωγές είναι καλές»...
 
Τέλος, παραδέχτηκε πως έκανε για 8 χρόνια ψυχανάλυση και δηλώνει πως «είχα διάφορους λόγους που είχα ανάγκη να κάνω τη ψυχανάλυση, υπήρχε στην οικογένεια μου γενικά και μου το είχε προτείνει η μητέρα μου. Νομίζω πως με βοήθησε, αυτά τα έκανα όταν δεν είχα παιδιά. Τώρα αν θέλεις τα παιδιά και η δουλειά δεν υπάρχει η πολυτέλεια να αφήσω τον εαυτό μου να έχω τα ψυχολογικά μου».