Λεφτά υπάρχουν αλλά ευνοείται και η Τέχνη. Γι αυτό διαλέξαμε όσες τολμούν και μπορούν ακόμη να ψωνίζουν και τις κάναμε μούσες μας. Παρακαλώ απαγγείλετε σε ιαμβικό δεκαπεντασύλλαβο πάντα. Δικό σας...

 

Μαρίνα Πατούλη: Ας με λένε δημαρχίνα και ας τρώω στην καντίνα! Περπατάω στο Μαρούσι και στα μαγαζιά κάνω γιουρούσι. Κάνω μόδα την κουρτίνα, δεν φοράω μουσελίνα, απλό κολάν και μια πλατφόρμα. Και όταν βλέπω στη βιτρίνα φίρμα, όλοι μου φωνάζουν «όρμαααααααα».

 
Χρηστίδου - Σταματόπουλος - Ζαρίφη: Όποιος στην τηλεόραση έχει δουλειά, πάει και στα μαγαζιά. Βγάζει μια φωτογραφία να την θυμάται μη και πιάσουνε τα κρύα και η μαύρη ανεργία. Κατερίνα - Παύλος - Σίσσυ, τι στο mall τι στο Παρίσι!

 

Tάμτα: Να φοράς το πετσετάκι στον λαιμό, το καλτσάκι στο γαμπάκι το λεπτό, να κρατάς τσάντα γιατρού και σκαρπίνι δημόσιου υπάλληλου εποχιακού. Ζακετάκι στο χεράκι και το μαλλάκι; Κοκοράκι! Άμα σε λένε Τάμτα και είσαι εκκεντρική, μάθε πως στο χωριό μου την Αιτωλοκαρνανία την ορεινή, θα σε λέγανε τρελή!
 

 

Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη: Το κοριτσάκι με τα σπίρτα, μελαγχολικό, μπορεί και χαμογελάει στον φακό. Σήκωσε τα μαγαζιά και το χτυπήσαν τα παπούτσια τα ψηλά. Ψάχνει τώρα μπενταντίν της μόδας η Μουτζαχεντίν!