Τι γίνεται με Νίκο Μουτσινά και Μαρία Ηλιάκη; Κλονίζεται η σχέση τους; Τι συμβαίνει και ο Νίκος Μουτσινάς δε σηκώνει το τηλέφωνο του, την ώρα που η Μαρία Ηλιάκη τον καλεί επίμονα; Έχει μούτρα για κάτι ο καλός της φίλος και συνάδελφος; Γιατί η Μαρία τον καλεί λίγο πριν την πρεμιέρα; Τι τον θέλει;
Να πάρουμε την ιστορία από την αρχή, για να μην υπάρξουν και παρεξηγήσεις. Ως γνωστόν η Μαρία Ηλιάκη κάνει ραδιόφωνο κάθε πρωί στον Ρυθμό 9.49, παρέα με τον Μάκη Πουνέντη και την Μαρία Μπεκατώρου. Ο επιτυχημένος ραδιοφωνικός παραγωγός Μάκης Πουνέντης, ο οποίος διακρίνεται για την ευγένειά του, είχε τη φαεινή ιδέα να πάρουν τηλέφωνο πουρνό-πουρνό τον Νίκο Μουτσινά, να τον ξυπνήσουν με το έτσι θέλω, με σκοπό να τον βομβαρδίσουν με τις καλύτερες ευχές για την πρεμιέρα της εκπομπής «Δέστε τους», που έκανε πρεμιέρα χθες το μεσημέρι.

Την πρώτη φορά που χτύπησε το τηλέφωνο δεν το σήκωσε ποτέ, τη δεύτερη φρόντισε να το κλείσει για να συνεχίσει προφανώς τον γλυκό του υπνάκο… Τρίτη φορά δεν επιχείρησαν να τον καλέσουν και ο Μάκης Πουνέντης είπε χαρακτηριστικά στον αέρα: «Εμείς απλά πήραμε να ευχηθούμε» και η Ηλιάκη απάντησε: «Στα έλεγα εγώ να μη τον πάρουμε».