*Η πιο φρικτή είδηση της ημέρας: Είδα βίντεο ένα υπέροχο γουρουνάκι να σώζει από πνιγμό μια τρυφερή κατσικούλα και σκέφτηκα αχ… συνταγές για φούρνο, κατσαρόλα και μπάρμπεκιου!
Αλέκα Παπαρήγα, Γ.Γ. της Κ.Ε του Κ.Π.Ο του Κ.Κ.Ε βγαίνει έξω στο κόσμο με τσάντα σχολική! Όχι! Καλαθάκι για το φαγάκι και ποτηράκι απ αυτά που ανοίγουν και κλείνουν και τα κάναμε βραχιόλια όταν χάλαγαν, δε κρατούσε. Τώρα πάει σε μεγαλύτερη τάξη!

*Επιτέλους! Ύστερα από έρευνες, καλλιστεία, γραπτά και προφορικά διαγωνίσματα, ξαφνικά τεστ – «βγάλτε μια κόλα χαρτί», Πανελλήνιες, Πανελλαδικές, εξεταστικές εξαμήνου, πτυχιακές, διπλωματικές, εξετάσεις γενικών και ειδικών γνώσεων, οδήγησης, γενικές αίματος και ειδικές, ούρων, πίεσης, δεξιοτήτων, IQ και ακτινογραφίες, διάλεξε η κ. Μενεγάκη συνεργάτριες που είναι οι: Αντωνία Καλλιμούκου και Ελιάνα Χρυσικοπούλου (εσείς μη δένεστε ψυχολογικά τώρα, διότι και του χρόνου σεζόν θα χει, θα ανανεώνει και πάλι συνεργάτιδες η Ελένη).
 
Γιώργος Λιάγκας δε κατάλαβε ποτέ «το ρεσιτάλ σεμνοτυφίας που δίνει το Μπάκιγχαμ». Με τις άλλες ευρωπαϊκές αυλές βασιλέων πάλι, μια χαρά συνεννοείται.  

Τζούλη Αγοράκη και ο σύζυγός της, Στέφανος Μπακούρης, θα βαπτίσουν τον μονάκριβο γιο τους στον Μητροπολιτικό Ορθόδοξο Ναό της Γενεύης στην Ελβετία. «Θέλουμε να είναι μια πολύ σεμνή τελετή με λίγους καλούς φίλους. Δεν μας αρέσουν τα μεγάλα events. O νονός θα είναι ο διεθνής εικαστικός Σωκράτης Σωκράτους. Εκείνος θα επιμεληθεί και το σκηνικό» δήλωσε η Τζούλη Αγοράκη στο «TV Έθνος»… Στα πλαίσια της σεμνότητας στήνονται τα σκηνικά (ελπίζουμε εκτός ναού) στην Ελβετία. Σε φάση άσεμνη θα χτιζαν στο Βατικανό;