Χρύσπα: Η νεοσύλλεκτη! Δεν έχει προλάβει να πάρει πολλά γαλόνια ακόμα γι αυτό προτιμάει κάτι πιο απλό στη στολή παραλλαγής. Το τακουνάκι όμως Χρύσπα μου - θα σας μαλώσω- δεν κάνει για καταδρομείς! Την άλλη φορά προτιμήστε κάτι σε πλατφόρμα.


 
Βιβή Τσιάμη: Η ΕΠΟΠ Βιβή έβγαλε βόλτα ένα παιδάκι που είχε δίλημμα, τι παντελόνι να φορέσει, γι αυτό έβαλε τέσσερα μαζί. Παντελόνι, σε στυλ «η θεια μ΄ η Αμυρσούδα, πέντε βρακιά φορεί». Που σαι αγόρι, θα μου το δώσεις να πάω σε έναν γάμο; 
 

Δίπλα στην Αγγελιδάκη: Η ωραία αξιωματικός της φωτογραφίας είναι και παρασημοφορεμένη με στρας ανδρείας. Έπεσε λίγο βαρύ το μέικ απ αλλά όσο να ναι άμα έχει σκοπιά νυχτερινή να ξεχωρίζει ο εχθρός να φεύγει μόνος του. 
 

 

Υπολοχαγός Ράνια: / Ήρθες μ’ ένα χοντρό στρατιωτικό χιτώνιο / απλός φαντάρος της παγκόσμιας λευτεριάς / εσύ αρχηγός δίχως παράτες και γαλόνια και παράσημα / [...] κι ο μπαρμπα - Γιώργος χτύπησε το χαρτονένιο του τσαρούχι στο πανί του Μόλα / σάμπως να οσμίστηκε κάποιο μαντάτο “ωρέ ζαγάρια” στον αγέρα. / “Κάποιος στέκει στην πόρτα”… Η Ράνια Θρασκιά με γήλο Louis Vuitton.