*Αδυνάτισε ο Αντώνης Ρέμος! Μετά από αυτή τη συγκλονιστική εξέλιξη στην ροπή της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, ως και η Τρόικα σκάφτεται να μας δώσει ότι ψιλά έχει στη τσέπη και να πάρει των ομματίων της να φύγει…

*Ο φωτογράφος των περασμένων δεκαετιών Χάρης Χριστόπουλος δήλωσε βαρυσήμαντα: «Προσωπικά δεν θα με πειράξει καθόλου τα ψυχαγωγικά προγράμματα να ξεκινούν από το μεσημέρι και μετά. Οι πρωινές εκπομπές ήταν ανέκαθεν ζημιογόνες για ένα κανάλι και όλοι τις συμπεριλάμβαναν στο πρόγραμμα τους για λόγους γοήτρου». Μετά απ αυτή την ενδελεχή ανάλυση, πρέπει να εξακριβωθεί αν τρέμει ο Μπούτος γαντζωμένος στο γραφείο του και αν χλόμιασε ο Λάτσιος!

Φαίη Σκορδά και ο καλός δημοσιογράφος, πήγαν και πάλι για μπάνιο, στη Κυλλήνη, μιας και είχαν τρεις τέσσερις μέρες να ξανακάνουν διακοπές και η Φαίη εντυπωσίασε με την πολύ σέξι εμφάνιση της, που είχε μια δυο μέρες να ξανακάνει, επίσης.

Τζούλη Αγοράκη που θα βάφτιζε το μωράκι της στη Γενεύη, σε μια «σεμνή τελετή». Το ξανασκέθηκε γιατί είναι κομμάτι ακριβό. Γράφτηκε δε πως νόμιζε ότι το αεροπορικό εισιτήριο για Ελβετία κοστίζει 50 ευρώ, που δεν σε φτάνει ούτε να πας μέχρι τη Καλαμάτα. Δε βαριέσαι Ζουλώ, καλή και η Ζωοδόχος Πηγή στο Μοναστηράκι, που πας με το μετρό!

* Σε συνέντευξή του ο Πάνος Κιάμος δήλωσε με στόμφο πως "όταν πιάνεις πάτο, περιμένεις την Ανάσταση". ΄Ωρα είναι να του καλάρεσε η ατάκα του και να μπει στο studio να την κάνει σουξέ...