Την δική της απάντηση για το δημοσίευμα που ανέφερε πως ρώσος μεγιστάνας ξόδεψε 37.500 ευρώ για τα... μάτια της έδωσε η εκρηκτική Δήμητρα Αλεξανδράκη.
Η ίδια εξηγεί το χρονικό του απίστευτου σκηνικού: «Είχα πάει στη Μύκονο για μια φωτογράφιση αλλά και για να ξεκουραστώ. Εκεί που ήμουν ξαπλωμένη στην παραλία της Ψαρούς, έρχονταν κοπέλες από την μπουτίκ και μου έφερναν σακούλες με πράγματα. Παπούτσια, ρούχα, κοσμήματα, λέγοντας μου –Αυτά είναι για σας!». Ωστόσο, η Δήμητρα τα επέστρεψε πίσω.

Λίγο αργότερα την κάλεσαν στην μπουτίκ. Εκεί την περίμενε ο Ρώσος μεγιστάνας και η αδελφή του, ο οποίος φιλώντας της το χέρι της είπε: «Είναι μεγάλη μου τιμή που σας γνωρίζω. Θα ήθελα να μου επιτρέψετε να σας κάνω ένα δώρο. Έχω διαλέξει κάποια πράγματα για σας, αλλά μπορείτε να πάρετε κι ότι άλλο θέλετε. Θα είναι μεγάλη μου τιμή να δεχτείτε το δώρο μου».

Η Δήμητρα καθόταν σε μια καρέκλα, μην πιστεύοντας στα αυτιά της και τα μάτια της και προσπαθούσε να συνεννοηθεί, όταν δύο κοπέλες άγνωστες στην ίδια εμφανίστηκαν από το πουθενά λέγοντας:  «Είμαστε οι αδελφές της Δήμητρας. Θα διαλέξουμε εμείς κάποια πράγματα», ενώ τη Δήμητρα απέτρεψαν να τις σταματήσει λέγοντας της: «Μην ανακατεύεσαι, ξέρουμε τι κάνουμε.»

Ωστόσο, το μοντέλο παραδέχτηκε πως ο ρώσος μεγιστάνας ήταν πολύ ευγενικός και δεν της ζήτησε τίποτα, διευκρινίζοντας: «Δεν ήταν ο άνθρωπος κανένας λιγούρης. Ήθελε να μου κάνει δώρο».