Κατερίνα Καινούργιου: Υπέρκομψη, πανέμορφη, γαλήνια, η Καυτερίνα Καινούργιου ως μοντέλο γνωστής φίρμας ρούχων. Πραγματικά μας αρέσει! Ένα ωραίο κορίτσι σε έναν φωτογραφικό φακό που της ρίχνει χαιδευτικά βλέμματα.Ηλιάδη - Ρουβάς: Ωραίοι άνθρωποι με απλό ντύσιμο, αλλά υπέρκομψο. Ιδού το παράδειγμα των καλύτερων συνδυασμών γονιδίων στους Έλληνες. Σμαραγδή - Μαρκουλάκης: Κλάση, φινέτσα, στυλ με λίγα λόγια αρχοντιά. Κοιτάχτε να μαθαίνετε πώς ντύνονται, πώς κοιτάνε, πώς στέκονται οι πραγματικά κομψοί άνθρωποι. 


 

Μενεγάκη με τον αδερφό της, Θοδωρή: Η βασίλισσα επιτέλους χωρίς μαγιό και χωρίς τα αλά Βουγιουκλάκη χρώματα και λουλούδια στα μαλλιά της, casual, με μια πρόσφατη αγάπη στο λευκό αλά Σάρον Στόουν, αθλητικό παππούτσι και μαύρη κορδέλα στα μαλλιά, πάει βόλτα στα μαγαζιά αλλά θα μπορούσε να ποζάρει για editorial μόδας διεθνούς περιοδικού. Υπέρκομψη και χωρίς στέμμα… 

(Και ο αδερφός όμως μια χαρούλα πρίγκιπας! )

Σ.Σ. 1: Η ξαφνική καλοσύνη που μας έπιασε οφείλεται: α) δεν βρήκαμε άθλιες φωτογραφίες, διότι οι άθλιοι μάλλον δεν βγήκαν αυτή την εβδομάδα. β) είναι πιο ξεκούραστο να γράφεις καλά απ΄ ότι κακά. γ) θα κοινωνήσουμε σε λίγες μέρες και θέλουμε την ευχή του Αγίου Κυπριανού. Συγχωρέστε μας και ο Θεός να σας έχει καλά, αμήν.