Από την Αλεξάνδρα Τσόλκα
Στο περιοδικό «Εγώ» δίνει την απάντηση του ο κ. Γιάννης Μπέζος για όλους όσοι τον επέκριναν όταν τοποθετήθηκε περί «ξεσκαρταρίσματος» και «σαβούρας» στην τηλεόραση. Κυρίως μοιάζει να απαντά στην Ελενα Ακρίτα και στα σχόλια της στο Facebook.

«Κατ’ αρχάς δεν μίλησα και δεν μιλάω γενικώς για κανέναν υποτιμητικά» είπε, «και θα σας πω μόνο μια λέξη: γνωριζόμαστε. Αυτό, τίποτε άλλο. Στην ίδια αυλή απλώνουμε, δεν είναι και καμιά τεράστια χώρα η Ελλάδα. Τελεία και παύλα. Είναι μεγάλη πολυτέλεια να ασχολούμαστε με αυτά. Πρέπει να σοβαρευτούμε για να δούμε τι θα κάνουμε. Ας αφήσουμε το ποιος είναι καλός και ποιος δεν είναι στην τηλεόραση. Ο κόσμος ξέρει πολύ καλά. Γι’ αυτό και λέω "γνωριζόμαστε". Έχω αυτή την άποψη, την είχα πολλά χρόνια πριν, δεν το λέω τώρα για πρώτη φορά, δεν είμαι όψιμος».

Πράγματι! Είναι μεγάλη πολυτέλεια! Όπως και η κρίση και το σχόλιο του ασφαλούς και χορτασμένου, είναι αποτέλεσμα πολυτελείας. Εύχομαι η Έλενα Ακρίτα αλλά και κάνεις άλλος να μη συνεχίσει αυτή τη συζήτηση που υπογραμμίζει πως εκτός απ τους πολιτικούς και κάποιοι καλλιτέχνες δεν ευκαιρούν να νοιαστούν για την ψυχαγωγία, την καλλιέργεια, την έκφραση του λαού τους, αλλά θεωρούν κάθε τι ξεχωριστό τους τόσο δεδομένο, που η διάφορα τους τείνει να γίνει απομόνωση και αυτισμός. Γενικά μιλώντας πάντα, ο λαός αυτός ο καταραμένος, ο τεμπέλικος, ο άχρηστος, που τα φάγε παρέα με τον κάθε Άκη, που δε κόβει αποδείξεις και δε ζητάει απαιτητικά και άλλη μια απ το φούρνο για το κεσέ την μουσταλευριά η το απ το περίπτερο για τα τσιμπιδάκια.

Μη χαλαλίσουμε άλλο χρόνο, γιατί πράγματι, όλοι καλά γνωριζόμαστε και ας μην απλώνουμε στην ίδια αυλή γιατί κάποιοι μας, έχουν στεγνωτήρια και υπηρετικό προσωπικό να ασχολείται με την μπουγάδα.  Ας αναδείξουμε το μόνο διασκεδαστικό στοιχειό της συγκεκριμένης «είδησης», όπως την κάλυψε το δελτίο του Σταρ. Το κείμενο έχει γίνει κάρτα με γραπτές δηλώσεις και από πάνω μιλάνε δημοσιογράφοι για να ερμηνεύσουν τα λόγια. Ο δημοσιογράφος που έδινε τις απαντήσεις του κ. Μπέζου, σα μικρανεψιός του Μητσικώστα μας φάνηκε! Μα ίδιος ο κ. Μπέζος! Κοφτός, ελαφρώς νευρικός, με βαριά και καλλιεργημένη φωνή!

Προς στιγμήν πιστέψαμε πως το Σταρ έχει εξασφαλίσει αποκλειστικές δηλώσεις! Δε ξέρουμε λοιπόν, για το ποιος είναι καλός ή όχι στη τηλεόραση και στη σκηνή, αλλά άμα ο κ. Μπέζος χρειαστεί κάνα βράδυ αντικαταστάτη, έχουμε ταλέντο! Θα χάσει μεν η ενημέρωση αλλά θα κερδίσει η τέχνη!