Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε η Γωγώ Φαρμάκη μετά τον πυροβολισμό της από τον Αλέξανδρο Αγγλούπα, τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβάλλεται από τότε, τη σχέση της με την αδελφή της Όλγα αλλά και τα μελλοντικά της σχέδια μίλησε η ίδια σε συνέντευξή της σε εφημερίδα.


"Έχω θρόμβωση στο πόδι μου. Κάνω καθημερινά φυσιοθεραπείες και ακολουθώ ακόμη φαρμακευτική αγωγή. Κάθε βδομάδα κάνω εξετάσεις αίματος για να μπορούμε να ελέγχουμε την κατάσταση", είπε η νεαρή ηθοποιός.

Η ίδια μίλησε και για την πρώτη της σκέψη όταν κατάλαβε τι είχε συμβεί. "Η πρώτη μου σκέψη ήταν αν θα ζήσω. Τα πράγματα στη ζωή μου πήγαν πίσω αλλά πήρα άλλες εμπειρίες. Αυτή τη στιγμή θέλω μόνο να αποκατασταθεί η υγεία μου".

Όσο για το νομικό κομμάτι η Γωγώ ανέφερε μεταξύ των άλλων πως περιμένει να οριστεί η δικάσιμος ενώ οι υποχρεώσεις είναι αρκετές. "Περιμένω την απόφαση του δικαστηρίου γιατί εγώ δεν μπορώ να δικάσω κανέναν".

Τον τελευταίο καιρό οι δημόσιες εμφανίσεις με την αδελφή της Όλγα όλο και πληθαίνουν δείχνοντας ότι οι σχέσεις τους αποκαταστάθηκαν. "Είμαστε καλά με την Όλγα. Περάσαμε μια κρισούλα αλλά ευτυχώς είμαστε καλά. Δεν μπορώ να της κρατήσω κακία για τίποτα. Είναι η αδυναμία μου. Παρόλο που είμαι μικρότερη πάντα εγώ την πρόσεχα πιο πολύ".

Πριν από λίγες μέρες η Γωγώ ανέβηκε στην πασαρέλα φορώντας τα ρούχα του σχεδιαστή Γιώργου Ζέτη. "Όταν μου πρότεινε ο Γιώργος να πάρω μέρος στην επίδειξη, του είπα αμέσως ναι. Παρόλο που δεν μπορούσα να περπατήσω με τακούνια δε γινόταν να του αρνηθώ. Θα έβγαινα έστω και ξυπόλυτη! Ο Γιώργος με έχει στηρίξει πολύ και θα ήθελα να κάνω το ίδιο", ανέφερε.

Όσο για τα μελλοντικά της σχέδια; "Πρέπει να τελειώσω πρώτα με κάποιες ιατρικές εξετάσεις που τρέχουν και τις άπειρες φυσικοθεραπείες μου. Περιμένω να δω πώς θα εξελιχτεί η υγεία μου για να φύγω στο εξωτερικό και να ολοκληρώσω τις σπουδές μου στην υποκριτική την οποία λατρεύω", κατέληξε.


Πηγή: cosmo.gr