Τραγικές στιγμές για την Λίζα Δουκακάρου.
Η δημοσιογράφος έχασε τον αγαπημένο της σύζυγο εντελώς ξαφνικά. Είναι απαρηγόρητη και ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει τον άδικο χαμό του. Η Λίζα Δουκακάρου και ο επιχειρηματίας σύζυγός της, Στέλιος Εμβαλωμένος βρισκόντουσαν στο σπίτι τους και περίμεναν φίλους τους για να πάνε για φαγητό. Κάποια στιγμή εκείνος ένιωσε έντονη δυσφορία και αμέσως καλέσανε τις πρώτες βοήθειες.

Η διάγνωση ήταν καρδιακό επεισόδιο. Ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου και διασωληνώθηκε. Δεν κατάφερε όμως να κρατηθεί στην ζωή και το βράδυ της Δευτέρας άφησε την τελευταία του πνοή. Η Λίζα Δουκακάρου δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό του καθ’ όλη τη διάρκεια που εκείνος νοσηλευόταν.

Στις δύσκολες για εκείνη ώρες, η δημοσιογράφος έχει στο πλευρό της την πολύ καλή της φίλη Πόπη Τσαπανίδου. Το ζευγάρι ήταν μαζί 22 χρόνια. Παντρεύτηκαν το 1992. Ήταν πολύ ερωτευμένοι και όλοι έκαναν λόγο για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι. Η κηδεία αναμένεται να γίνει την Τετάρτη, εκτός και αν καταφέρει να έρθει νωρίτερα η αδελφή της δημοσιογράφου που μένει μόνιμα στην Αμερική.