current views are: 1

9 Οκτωβρίου 2012
Δημοσίευση20:33

Πέθανε η μητέρα του Νίκου Σεργιανόπουλου!

Η μητέρα του Νίκου Σεργιανόπουλου «έφυγε» από τη ζωή.

Δημοσίευση 20:33’
αρθρο-newpost

Η μητέρα του Νίκου Σεργιανόπουλου «έφυγε» από τη ζωή.

Η μητέρα του Νίκου Σεργιανόπουλου «έφυγε» από τη ζωή.

Η Νικολέτα Σεργιανοπούλου έζησε ότι χειρότερο μπορούσε να βιώσει μια μητέρα, καθώς έχασε και τα δύο της παιδιά. Ο γιος της, ο ηθοποιός Νίκος Σεργιανόπουλος είχε βρεθεί δολοφονημένος στις 4 Ιουνίου του 2008 μέσα στο διαμέρισμά του. Λίγο καιρό αργότερα η κόρη της έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και αυτό ήταν το δεύτερο μεγάλο χτύπημα για τη μητέρα. 

Ενώ το δράμα της οικογένειας δεν είχε τελειωμό καθώς λίγους μήνες μετά και ο σύζυγος της κόρη της και το στήριγμά της χάθηκε από την ίδια ασθένεια. Η μοίρα εδώ και τέσσερα χρόνια χτυπάει αλύπητα την οικογένεια του αδικοχαμένου ηθοποιού. Έχοντας στο πλευρό τα εγγόνια της που έχουν αναλάβει το μαγαζί του πατέρα τους και χτυπημένη από τη μοίρα η ηλικιωμένη γυναίκα που τα τελευταία αυτά χρόνια πήγαινε κάθε μέρα στο νεκροταφείο να ανάψει ένα κερί στα παιδιά και τον γαμπρό της, δεν άντεξε και άφησε, χθες, την τελευταία της πνοή.

Την Τρίτη έγινε η κηδεία της στη Δράμα προσθέτοντας έναν ακόμα χαμό στην πονεμένη οικογένεια. Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια.


σχετικα αρθρα