Χωρίς εξτένσιον, αποκαλυπτικές τουαλέτες, αλλά πάντα με αισθησιακή διάθεση (και πως αλλιώς;), η τραγουδίστρια του εντελώς λαϊκού ρεπερτορίου, με την βραχνή φωνή Πάολα, φωτογραφίζεται για το πάντα εύστοχο και τώρα τελευταία ανατρεπτικό περιοδικό ΟΚ, με την κόρη της που την λένε Παολίνα (!).
Μαμά και κόρη κούκλες! Στην συνέντευξη, η εκρηκτική Πάολα, με τα όνομα, αποκάλυψε πως για δυο χρόνια είχε την εμμονή να γίνει καλόγρια, στην πορεία όμως ερωτεύτηκε και έτσι δεν ασπάστηκε το σχήμα και δε προχώρησε σε κουρά αλλά σε προσθετική τούφας.

Η κόρη της φυσικά, πήγαινε στα μαγαζιά που εμφανίζεται η μαμά και «… ανεβαίνει στην πίστα και χορεύει. Ακόμα είναι μικρή για να κρίνουμε, αλλά μακάρι να έχει κάτι καλό στο λαιμό της και να γίνει τραγουδίστρια. Εγώ θα χαρώ πάρα πολύ, αν φυσικά δεν το έχει, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει ποτέ. Θα γίνει αστροφυσικός που θέλει».

Ο επαγγελματικός προσανατολισμός προφανώς δε είναι το φόρτε της οικογενείας! Ή στη πίστα με καψουροτραγουδα ή ηγουμένη ή αστροφυσικός, ένα και το αυτό!