current views are: 1

6 Νοεμβρίου 2012
Δημοσίευση13:40

Oι ζωές των Άλλων: Τα λαϊκά παιδιά των Άνω Πετραλώνων!

Από τη Φανή Πλατσατούρα

Δημοσίευση 13:40’
αρθρο-newpost

Από τη Φανή Πλατσατούρα

Από τη Φανή Πλατσατούρα
Κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει την αξία του Γιάννη Μπέζου ως ηθοποιού και το έργο που έχει παράξει όλα αυτά τα χρόνια. Οι τελευταίες του δηλώσεις περί κρίσης, σαβούρας, αξιοκρατίας στην επιλογή ηθοποιών μας ξένισαν αρκετά. Τις προσπερνάμε όμως, όπως έκανε και ο ίδιος. Αυτή τη φορά εκπλαγήκαμε όταν πληροφορηθήκαμε πως ο ταλαντούχος ηθοποιός θα εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο σε μπουζουκλερί των Άνω Πετραλώνων. Αν κοντά στο νυχτερινό μαγαζί, έχει και καμιά καντίνα για μεταμεσονύχτιο «βρώμικο», μια χαρά θα πάει το σχήμα. Θαμώνες και πρωταγωνιστές θα φύγουν ευχαριστημένοι και προπάντων «χορτάτοι»!

Κακόγουστη φάρσα η είδηση της αυτοκτονίας του Κώστα Τσάκωνα. Ο μεγάλος μας ηθοποιός χαίρει άκρας υγείας, όσο και αν κάποιοι επιτήδειοι θέλησαν να τον παρουσιάσουν με… τάσεις αυτοκτονίας. Μέχρι και την ημέρα της κηδείας του έσπευσαν να ανακοινώσουν στο Διαδίκτυο. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ!

Μπορεί να έχουμε μπει ήδη στον Νοέμβριο μήνα του χρόνου, για κάποιους προνομιούχους όμως, το καλοκαίρι συνεχίζεται. Ο λόγος για την Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη, που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter μια φωτογραφία της με μαγιό (!) από την επίσκεψή της στην Κύπρο. Καλέ εσείς δεν μας λέγατε ότι ετοιμάζετε βαλίτσες για Λονδίνο για να βελτιώσετε τις γνώσεις σας στην υποκριτική; Τι έγιναν τα μαθήματα καλέ; Μακροβούτια στην Αγία Νάπα; Όπως η Κυπρία θεά Αφροδίτη αναδύθηκε από τον αφρό, έτσι και η πρωταγωνίστρια αλείφθηκε με το αντιηλιακό!

Iρίνα Σάικ, Αντζελίνα Τζολί και Ελένη Μενεγάκη είναι κάποιες μόνο από τις ερωτικές φαντασιώσεις του παρουσιαστή Γιώργου Σατσίδη, όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξή του. Καλέ, αφήστε και καμιά να σας ξεφύγει! Τι άκρατος ερωτισμός είναι τούτος;

Η Νάντια Μπουλέ – ερμηνεύτρια, παρουσιάστρια, καλό παιδί, σύμβολο του σεξ- δήλωσε με σωστά ελληνικά σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι» πως: «Νιώθω ιδιαίτερα τυχερή και χαρούμενη που εργάζομαι αυτή τη δύσκολη περίοδο. Δεν θα μπορούσα να δώσω ένα τίτλο για το τι κάνω επαγγελματικά». Ούτε εμείς μπορούμε να δώσουμε, εσάς περιμέναμε να μας διαφωτίσετε. Μην ξεχνάτε βέβαια και την εθνική μας φράση, πως «στην Ελλάδα είσαι ό, τι δηλώσεις»!

Bράδυ Παρασκεύης. Το φεγγάρι ολόγιωμο, η νύχτα μαγευτική και το ζευγάρι Αρναούτογλου – Κόκλα αποφασίζει να κυκλοφορήσει στη νυχτερινή Αθήνα. Oι επιλογές τους πολλές, αλλά τελικά κατέληξαν: πήγαν πρώτα στην πρεμιέρα της Ακτής Πειραιώς να ακούσουν τους Ζουγανέλη – Μπουλά – Χατζηγιάννη και στα «καπάκια» στην πρεμιέρα του καλού τους φίλου Αντώνη Ρέμου. Μαζί στα νυχτοπερπατήματά τους και οι φωτογράφοι!
 


σχετικα αρθρα