*Βαλάντης – αδύνατος: «Δεν είπα δεν μπορώ να ακούσω την Γαλάνη. Είπα δεν μπορώ να την βλέπω. Δεν μπορώ τους χονδρούς ανθρώπους». Λεπτούλη, που είσαι; Ο χονδρός αδυνατίζει, ο άσχημος δεν ομορφαίνει! (και ο ατάλαντος δε αποκτά ταλέντο, επιπλέον).
 
*Κατερίνα Λάσπα –τηλεοπτικός ογκόλιθος: «Θα θεωρήσω τυχερό και ευλογημένο τον εαυτό μου, ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο, να επιστρέψω στην τηλεόραση και μάλιστα με τηλεοπτικό προϊόν «χρήσιμο» ως προς τον τηλεθεατή. Τέλος εποχής»… που για σας Κατερίνα έχει έλθει καμία δεκαετία πριν…  

*Κώστας Καραφώτης – δυναμικός ερμηνευτής- διότι γυμνάζεται λέει πολύ και είχε πάει στον Φλοίσβο πράγμα που έπρεπε να μάθουν οι θαυμαστές του στο τουίτερ: «Καλημέρα σε όλους! Προπόνηση με ποδήλατο. Δεν υπάρχει καλύτερη!». Πως! Η προπόνηση σε καμία άσκηση στη φωνητική!  

*Πάνος Κιάμος – ερμηνευτής: «Δε με ενοχλεί ο χαρακτηρισμός «σκυλάδικα» γιατί αρέσουν στον κόσμο»! Και τα σουβλάκια αρέσουν στο κόσμο, εσείς τα τραγουδάτε;  

*Σμαράγδα Καρύδη – φτασμένη: «Δεν ανατριχιάζω –με ερωτήσεις τύπου πότε θα κάνεις παιδί και αν θα παντρευτείς- αλλά τις βαριέμαι. Με ρωτάνε διαρκώς, λες και από μέρα σε μέρα κάτι πρόκειται να αλλάξει. Αν παντρευτώ, θα το μάθετε». Ησύχασα! Μη και δε το μάθω και δεν έχω που να στείλω το δώρο!