Η διάσημη τραγουδίστρια Κέλι Κλάρκσον (Kelly Clarkson) δίνει απάντηση στις ολοένα αυξανόμενες φήμες που την θέλουν να είναι ομοφυλόφιλη.


Η νικήτρια της πρώτης έκδοσης του μουσικού σόου "American Idol" υποστηρίζει πως όλα ξεκίνησαν επειδή προσπαθεί να κρατήσει χαμηλό προφίλ και να μην απασχολεί τον Τύπο με την προσωπική της ζωή.

Στο καινούριο "Cosmipolitan" που θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο παραχώρησε μια συνέντευξη στην οποία αποκαλύπτει την αλήθεια για τις ερωτικές της προτιμήσεις.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: "Ο κόσμος σκέφτεται πως αφού έμεινες αρκετό καιρό χωρίς κάποιον σύντροφο στη ζωή σου είσαι λεσβία. Αυτό όμως είναι ότι χειρότερο μπορείς να πεις στην ομοφυλόφιλη κοινότητα. Το να είσαι μόνος δεν σημαίνει πως είσαι γκέι" και συνεχίζει:

"Εγώ δεν αισθάνθηκα ποτέ προσβεβλημένη από αυτά τα δημοσιεύματα. Αυτό που θέλω να πω είναι πως πάντα περιτριγυριζόμουν από τις πιο όμορφες και καυτές κοπέλες, αν ήμουν λεσβία θα ήμουν πολύ τυχερή..."

Η Κλάρκσον που επισημοποίησε πρόσφατα τη σχέση της με τον Μπράντον Μπλάκστοκ (Brandon Blackstock) αναφέρει για τον αγαπημένο της:

"Ένα από τα πιο αγαπημένα μου είδωλα είναι η Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) και ακριβώς τη μέρα του θανάτου της είχαμε το πρώτο ραντεβού με τον Μπράντον.

Φάνηκε σαν να ήταν μια κακή αρχή, όμως είναι ο άντρας που έψαχνα για χρονια, δεν έχω ζήσει ποτέ μου τόσο ευτυχισμένη όσο μαζί του".