Η Ελισάβετ Σπανού μοιράζεται τα fitness μυστικά της

 

«Αγαπώ τον αθλητισμό. Αν δεν είχα ασχοληθεί με τη μουσική, σίγουρα θα είχα ασχοληθεί με αυτό. Μετά το δημοτικό, ξεκίνησα να δοκιμάζω πολλά πράγματα. Τένις, στίβο, μπάσκετ, ακόμη και ιππασία. Το γυμναστήριο και η άσκηση πάντα υπήρχε στη ζωή μου – εκτός από την εφηβεία...»

«Το αγαπημένο μου είναι ο στίβος. Ξεκίνησα να τρέχω και το κάνω με πολλή ευχαρίστηση, φυσικά έκανα και προπονήσεις και έτρεξα και στο Μαραθώνιο».

 Όταν δεν τρέχω, σίγουρα θα πάω γυμναστήριο. Πηγαίνω 4 φορές την εβδομάδα, αλλά φροντίζω να μην ξεπερνώ τα 50 λεπτά άσκησης, αρκεί να είναι σταθερά και συστηματικά».

«Δεν μπορώ να καταπιεστώ στο φαγητό. Τρώω τα πάντα. Απλά κατά περιόδους και όταν χρειάζεται προσέχω λίγο τη διατροφή μου με τις συμβουλές του διατροφολόγου. Για παράδειγμα, αποφεύγω τους υδατάνθρακες το βράδυ. Αυτό που κάνω πάντα όμως είναι να να μην παρακάμπτω ποτέ γεύματα. Θα φάω πάντα πρωινό, μεσημεριανό, απογευματινό και βραδινό».

«Προσέχω ιδιαίτερα την κατανάλωση υγρών και νομίζω ότι οι περισσότεροι αφυδατωνόμαστε γιατί ξεχνάμε να πίνουμε νερό μέσα στη μέρα. Κυκλοφορώ με μπουκαλάκια για να μετράω, πίνω τουλάχιστον 1,5 με 2 λίτρα τη μέρα».