Αποκαλυπτική για την ερωτική της ζωή ήταν η Heidi Klum σε συνέντευξή της στο αμερικανικό Marie Claire. Όπως τόνισε η Γερμανίδα καλλονή θέλει δουλειά για να κρατήσεις μία σχέση και κυρίως θέλει δουλειά στο κρεβάτι, να υιοθετείς κάποιους πειραματισμούς, ρόλους, να φοράς κουστούμια, να γίνεσαι kinky! 
«Είναι ωραίο να προσπαθείς και να φοράς κοστούμια, να κάνεις πράγματα πέρα από το φυσιολογικό!» τόνισε η Heidi και πρόσθεσε: «Κάποιοι άνθρωποι αγαπούν τους πειραματισμούς στο κρεβάτι κι άλλοι είναι πιο βαρετοί. Αν είσαι τρελός και άγριος πες το ώστε και ο άλλος άνθρωπος να το γνωρίζει ότι έχεις έναν μικρό διάβολο μέσα σου που τον ξαμολάς πότε πότε». 

Μίλησε επίσης και για το διαζύγιό της από τον Seal με τον οποίο ήταν παντρεμένη επτά χρόνια. «Ήθελα να συμβεί αυτό στην οικογένειά μου; Όχι. Αλλά όλοι είμαστε υγιείς και όλοι προχωράμε με τη ζωή μας. Αν κάποιος αρρωστήσει πολύ – Θεός φυλάξει – αυτό θα ήταν μεγάλο πρόβλημα. Δεν είναι αυτό που ήθελα. Δεν είναι αυτό που θα ήθελε οποιοσδήποτε. Αλλά δεν είναι και ουσιαστικό πρόβλημα». 

Όσο για έναν ακόμη γάμο η Klum τόνισε ότι δεν έχει πικρία με τον θεσμό του γάμου, αλλά δεν πιστεύει ότι θα ξαναντυθεί νυφούλα: «Δεν το νομίζω, όχι, όχι. Δεν είμαι θυμωμένη για κάτι, αλλά δεν νομίζω πως θα το ξανακάνω. Ίσως αν είμαι με κάποιον 15 ή 20 χρόνια και το κάνουμε για πλάκα όταν είμαστε πια πολύ μεγάλοι». 

ΠΗΓΗ: NEW YORK POST