Μαρία Μπεκατώρου, όπως βαρυσήμαντα παραδέχτηκε, είχε μουστάκι που το ξάνθυνε και σμιχτά φρύδια που υποθέτουμε τα βγάλε! Ανυπομονούμε να μας πει λεπτομέρειες για την χαλάουα στο μπικίνι και πως έλυσε το θέμα με τα πετσάκια στο πεντικιούρ!  
διπλανός της Φαίης Σκορδά, παρουσιαστής, σύζυγος και δημοσιογράφος, στην επαναστατική της φράση «αρνούμαι να σε δω στο δελτίο του Star να λες για τον Βαλάντη και γι’ αυτά που είπε! Αρνούμαι…» απάντησε ειλικρινά: «Για ποιον να πω να με αναπαράξουν;». Για τον Στέλιο Ράμφο! Θα είναι έκπληξη και θα σοκάρει!  

*Σολομό με μυρωδικά μαγείρεψαν στο εν λόγω «Πρωινό Μου», το όποιο και καταβρόχθισε 10 η ώρα το πρωί, ο διπλανός της Φαίης Σκορδά, παρουσιαστής, σύζυγος και δημοσιογράφος, καθησυχάζοντας όσους ανησυχούσαν για τη σιλουέτά του. Άλλωστε όλες οι ελληνικές οικογένειες αυτή την εποχή, στις 10 με σολομό προσφαίζουν, συνεχίζουν μεσημέρι και αστακουδάκι και τελειώνουν το βραδύ με μαύρο χαβιάρι και μπρικ στα κεσάτια. Για τη γραμμή τους φυσικά!  

Ντορέττα Παπαδημητρίου που πραγματικά χορεύει η γυναίκα μαγικά, δήλωσε πως τα χρήματα που αμείβονται οι συμμετέχοντες στο Dancing είναι συμβολικά. Άραγε πόσα σουπερ μάρκετ να συμβολίζουν;  

Εύη Βατίδου έχει άριστες σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της κ. Αλέξη Κούγια (τις τακουνιές τις θυμάστε;) και πήγε με τα παιδιά της για σκι, μένοντας στο σπίτι που διατηρεί ο πρώην, που λέγαμε. Για σκι όμως πήγε και η Ελεονώρα Μελέτη, ο Μιχάλης Ζαμπίδης με την μάνατζερ του (σε τι τον μανατζάρει τον αθλητή η μάνατζερ άραγε;) και η Ελένη Πετρουλάκη με τον Ίβιτς και τις τέσσερις κόρες τους. Λεφτά να υπάρχουν και χιόνι βρίσκεται, ωρέ!