Μπορεί να μετρούν λίγους μήνες ως ζευγάρι, όμως τους συνδέει μια σχέση δυνατή που μέρα με τη μέρα γίνεται ολοένα και πιο ουσιαστική. Τα πρόσωπα της Έλενας Παπαρίζου και του Ανδρέα Καψάλη, λάμπουν από ευτυχία και οι δυο τους απολαμβάνουμε με όλη τους την ψυχή κάθε στιγμή που περνούν μαζί.
Η συγκατοίκησή τους σε σπίτι των νοτίων προαστίων μπορεί να θεωρήθηκε για πολλούς σχετικά γρήγορη απόφαση, ωστόσο για τη γοητευτική Ελενα φαίνεται ότι τίποτα δεν εξαρτάται από το χρόνο αλλά κυρίως από τον τρόπο που χτυπά η καρδιά της.

Η καθημερινότητα του ζευγαριού δεν διαφέρει πολύ από εκείνη των παντρεμένων, καθώς φροντίζουν πέρα από τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες να ρυθμίζουν και να τακτοποιούν μαζί τις εκκρεμότητες αλλά και τις υποχρεώσεις του σπιτιού.

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός του Hellο, εντόπισε το ευτυχισμένο ζευγάρι να κάνει τις αγορές του σε σούπερ μάρκετ τις περιοχής όπου διαμένουν. Μάλιστα οι δυο τους προτίμησαν προϊόντα με χαμηλά λιπαρά, καθώς η λαμπερή σταρ ακολουθεί συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής.