Στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου εμφανίστηκε την Τετάρτη, η Ελένη Φουρέιρα.
Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά χρόνια, τις επαγγελματικές φιλοδοξίες και αποκάλυψε αν θέλει να κάνει κάποια πλαστική.
Όπως είπε ξεκίνησε να τραγουδά σε ηλικία 18 ετών, ενώ δούλευε από 12χρονών, όπου και μοίραζε φυλλάδια γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ.

«Από τα 12 μου χρόνια μοίραζα φυλλάδια για γνωστό σούπερ μάρκετ. Μας έπαιρναν με ένα βαν, εμένα και την δεύτερη αδερφή μου, μας πήγαιναν σε διάφορες περιοχές και μοιράζαμε φυλλάδια σε σπίτια. Ήμουν μόνη μου στους δρόμους και μοίραζα φυλλάδια», ανέφερε η Φουρέιρα.

Μιλώντας για τα παιδικά της όνειρα δήλωσε πως ανέκαθεν ήθελε να ακολουθήσει το συγκεκριμένο επάγγελμα. Μάλιστα τόνισε πως σε ένα λεύκωμα της είχε γράψει ότι ονειρευόταν να γίνει τραγουδίστρια και μεγάλη σταρ!
Σχετικά με το αν θα έκανε πλαστική για να διορθώσει το στήθος της, είπε: «Δεν θέλω, ούτε ο σύντροφος μου θέλει. Είμαι που είμαι σέξι αν βάλω και στήθος...».

Στη συνέχεια η «καυτή» ερμηνεύτρια αποκάλυψε ότι έχει έρθει στην εκπομπή σεμνά ντυμένη. «Εντάξει μπορεί να φοράω ζαρτιέρες από μέσα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όσο για το εάν νιώθει σέξι ανέφερε τα εξής: «Δεν έχω αρνηθεί ποτέ ότι είμαι σέξι, ούτε ότι το παίζω. Το είδος της μουσικής που τραγουδάω είναι σέξι και πρέπει να το υποστηρίξω. Η κίνηση μου στη σκηνή δεν γίνεται επίτηδες».