Η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Παρασκευής είχε καλεσμένη στο πλατό την Κατερίνα Λέχου και, κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, η 43χρονη παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε έναν μεγάλο τσακωμό που είχε, πριν πολλά χρόνια, στην αρχή της σχέσης τους, με τον Γιάννη Λάτσιο.  
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης με την ηθοποιό, η Ελένη Μενεγάκη τη ρώτησε ποιος είναι ο μεγαλύτερός της φόβος και η Κατερίνα Λέχου αναφέρθηκε στην συγκατοίκηση με κάποιο άλλο πρόσωπο. Τότε, η παρουσιάστρια του Alpha θυμήθηκε ότι αυτός ήταν και δικός της φόβος κάποτε.  

«Ήθελα μέσα στο σπίτι να είμαι μόνη μου κι ας είχα έξω παρέες και γινόταν χαμός. Κάποια στιγμή, όμως, 6 μήνες πριν παντρευτούμε με τον Γιάννη (σ.σ. Λάτσιο), αποφασίσαμε να συγκατοικήσουμε για να μην πάμε κατευθείαν στον γάμο και δεν ξέρουμε πώς είναι να ζούμε μαζί. Το πρώτο βράδυ της συγκατοίκησής μας σκοτωθήκαμε! Ήμουν θεόμουρλη. Έβαλα τα κλάματα που άνοιξα την ντουλάπα και είδα τόσα κοστούμια. Μετά, στο γκαράζ του σπιτιού, με δάκρυα του έλεγα να μην φύγει και να γυρίσει πίσω» δεν δίστασε να δηλώσει η Ελένη Μενεγάκη.