ρόκειται ασφαλώς για το deal της χρονιάς! Αυτό που πέτυχε η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης με την πώληση της φοβερής μονοκατοικίας που είχαν στην Κηφισιά.

Η Δέσποινα Μαλέα (Βανδή), όπως αναγράφεται στο συμβόλαιο της αγοραπωλησίας, πούλησε το πανέμορφο σπίτι της για 11.900.000 ευρώ και πρόκειται μακράν για το καλύτερο ποσό που θα μπορούσε να πετύχει για το συγκεκριμένο σπίτι και τη συγκεκριμένη τοποθεσία. 
 
Ποιος πήρε όμως το «παλάτι» της Δέσποινας και ποιος δαπάνησε το συγκεκριμένο ποσό; Όσο και αν ακούγεται περίεργο, η νυν ιδιοκτήτρια της πολυτελούς βίλας είναι η Ισαβέλλα Μερσέντες Ντασίλβα Φεγιό, πρέσβειρα της Δημοκρατίας της Αγκόλας στην Ελλάδα.
 
Η κυρία Ισαβέλλα, λοιπόν σύμφωνα με δημοσίευμα της Real, πλήρωσε για λογαριασμό της -ή αν θέλετε για λογαριασμό της αφρικανικής Αγκόλας- το μυθικό ποσό, προκειμένου το «παλάτι» να μεταμορφωθεί σε Πρεσβεία της Αγκόλας ή σε πρεσβευτική κατοικία της Ισαβέλλας Μερσέντες Ντασίλβα Φεγιό.  
 
Το συγκεκριμένο θέμα πήρε διαστάσεις σκανδάλου στην Πρεσβεία της Αγκόλας με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένας μίνι εμφύλιος για το «τίμημα» που πλήρωσε η Ισαβέλλα Μερσέντες εκ μέρους της Δημοκρατίας της Αγκόλας! Η αντικειμενική αξία του συγκεκριμένου σπιτιού και του οικοπέδου ανέρχεται στα 2.118.025 ευρώ, άρα η αγαπητή πρέσβειρα πλήρωσε την αξία του ακινήτου 5 φορές πάνω από την πραγματική! 
 
Αμή τι άλλο Δέσποινα και Ντέμης πέτυχαν το καλύτερο οικονομικό deal!