Τρύφωνας Σαμαράς: Yπερεπώνυμη γραβάτα στολίζει το απλό και απέριττο πουκάμισο του ανθρώπου χωρίς όρια στη φήμη, του κομμωτή φυσικό φαινόμενο, της τηλεοπτικής περσόνας που είναι πιο δημοφιλής από την ίδια την τηλεόραση. Το ύφος; Δηλητηριώδες! Τόσο που ανησυχούμε, όπως κρατάει την Πηγή Δεβετζή, αν ενοχοποιείται το γαρύφαλλο που θέλει να της ρίξει στο ποτήρι. Μπέσυ Μάλφα: H ταλαντούχα πρωταγωνίστρια επισκέφθηκε επίδειξη μόδας νυφικών, γι΄ αυτό είπε για να ταιριάξει να ντυθεί γαμπρός. Υποθέτουμε ότι η μουσική υπόκρουση της επίδειξης θα ήτο αποκλειστικά το άσμα: «oι μάγκες δεν υπάρχουν πια, τους πάτησε το τρένο». 


Τάκης Ζαχαράτος: Σεμνό κολεγιόπαιδο έχει βγει με την καθηγήτριά του να δουν θέατρο ως επιβράβευση για τις επιδόσεις του στην έκθεση με θέμα «δεν πρέπει μόνο να διαβάζουμε αλλά να ζούμε κιόλας». 

Γρηγόρης Βαλτινός - Υρώ Μανέ: Ζηλεύοντας τον Ηλία Ψινάκη, ο κύριος Βαλτινός όσον αφορά το ριχτάρι που κρέμασε στον λαιμό, η κυρία Μανέ, ζηλεύοντας το γυαλιστερό του ρούχου αλλά και το ανέμελο καρέ του μαλλιού. Άντε και στον Δήμο Αθηναίων.