​Στο Mexico για μια… ειδική θεραπεία ομορφιάς βρέθηκε η 50χρονη Demi Moore! Η διάσημη ηθοποιός, καλυμμένη με λάσπη και σχεδόν αγνώριστη, φόρεσε το bikini της και μαζί με άλλες κυρίες υπέστη μια ειδική θεραπεία spa, που έγινε στην παραλία.
Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, η Demi Moore έδειχνε ανενόχλητη από την παρουσία των υπόλοιπων γυναικών που την κοιτούσαν αδιάκριτα, ενώ κάποια στιγμή δε δίστασε να ξαπλώσει ανάσκελα και ν΄αρχίσει να τεντώνεται στην άμμο. 

Κορμί που θα ζήλευαν γυναίκες με τη μισή της ηλικία διαθέτει η Moore, μόνο που η κοιλιά της ΔΕΝ πέρασε απαρατήρητη, αφού οι ζάρες, έβγαζαν μάτι!

Το εν λόγω ταξίδι σε ειδικό κέντρο spa στο Mexico, έγινε όπως αναφέρει το star.gr για χάρη των κορών της, οι οποίες ανησυχούν για την ψυχική –και όχι μόνο- υγεία της, μετά το χωρισμό της από τον 34χρονο Ashton Kutcher.

Αφήστε που οι κακές γλώσσες, μαρτύρησαν πως για όσο διάστημα η Moore βρισκόταν στο spa, όχι μόνο δεν παρακολούθησε τις ειδικές δραστηριότητες τις οποίες είχε χρυσοπληρώσει, αλλά το αντίθετο: Βαριόταν να πάει, και όποιον άνδρα έβλεπε, τον φλέρταρε, συμπεριλαμβανομένου και ενός… 17χρονου!

TAGS