*Ο δημοσιογράφος, σύζυγος και συμπαρουσιαστής της Φαίης Σκορδά είναι δεινός σκιέρ. Για αυτό οι δυο τους πήγαν τριήμερο στην Αράχοβα, ώστε να απολαύσει ο σκιέρ την Φτερόλακκα σ' όλο της το μεγαλείο! Μόλις ολοκληρώθηκε το τριήμερο επέστρεψαν για να βγάλουν το επίπονο μεροκάματό τους. 
*Το βράδυ του Σαββάτου ο ίδιος λέει, δημοσιογράφος, σύζυγος και συμπαρουσιαστής άφησε τη Φαίη Σκορδά στο σπίτι «και πήρε τους φίλους του και πήγαν στην κορυφή ενός βουνού! Πως πήγαν; Με γουρούνες». Επειδή έχουμε ένα κενό στις εξορμήσεις του την Κυριακή, αν πήγε στον εσπερινό, παρακαλούμε να μας ενημερώσει με δελτίο τύπου…  

*Ο πρόεδρος της επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής και αντιπρόεδρος του Σώματος Χρήστος Μαρκογιαννάκης επισήμανε στιλιστικά, πως «δεν είναι αποδεκτές κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων της Ολομέλειας εμφανίσεις με φόρμες, με κοντομάνικα μπλουζάκια και -ειδικά για τις γυναίκες- σύνολα προκλητικά, όπως σούπερ μίνι ή έξωμες εμφανίσεις». Ότι; Υπήρξε κίνδυνος να εμφανιστεί με έξωμη φόρμα η Αλέκα ή η Μαρία Κόλλια Ευσταθίου με καυτό μίνι και μπουστάκι;  

Λάουρα Νάργες φωτογραφήθηκε ως pin-up girl για λογαριασμό μεγάλου περιοδικού. Με τόση κρίση στον περιοδικό τύπο ότι βρέθηκαν ήρωες να ξοδευτούν από μόνοι για να φωτογραφήσουν την Νάργες, θεωρείται ηρωισμός!  

Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ως άνθρωπος και ως καλλιτέχνης, πρεσβεύει δυναμικά το δίκιο, τονίζοντας πως: «Φροντίζω στις συνεντεύξεις που δίνω, να γράφονται τα πράγματα όπως τα λέω. Οι άνθρωποι που δεν μου παίρνουν συνέντευξη και γράφουν από μόνοι τους, εκεί γίνονται τα μαγειρέματα. Δεν έχω δώσει το δικαίωμα να γράφει ο άλλος ότι του κατέβει στο κεφάλι. Μπορεί έτσι να λειτουργεί το σύστημα, αλλά όχι για μένα». Κυρία μου, το σύστημα λειτουργεί όχι για σας αλλά και χωρίς εσάς, μια χαρούλα!