Για τις τηλεοπτικές εξελίξεις στη ΝΕΤ, οι οποίες «τρέχουν» μέρα με τη μέρα, μίλησε ο Τζώνυ Καλημέρης με την ιδιότητα του συντονιστή προγράμματος της ΕΡΤ στην ραδιοφωνική εκπομπή των Αφροδίτη Γραμμέλη και Κοσμά Βίδου στον «Βήμα fm».
Αναλυτικότερα, ο Τζώνυ Καλημέρης ανέφερε για την Έλλη Στάη και το μέλλον της στη Δημόσια Τηλεόραση, πως «Δεν έχουμε καμία τελική εξέλιξη. Αυτό το οποίο γνωρίζω από τον Αιμίλιο Λιάτσο είναι ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, κατά πάσα πιθανότητα είναι θέμα χρόνου πριν ανακοινωθεί η συνέχιση της συνεργασίας, δεν είμαι όμως εγώ ο αρμόδιος για να σας το πω» ενώ όταν η συζήτηση ήρθε στο φλέγον θέμα της εκπομπής «136» με την Ανθή Σαλαγκούδη και τον Γιάννη Δάρρα, ο άνθρωπος των media εξήγησε:

«Θα σας πω ότι οι ώρες 18.00-21.00 στην ΝΕΤ, τα τελευταία πολλά χρόνια, από τότε που τελείωσε «ο εκατομμυριούχος», έχει γίνει ένα μικρό καλάθι αχρήστων. Δεν μπορείτε να φανταστείτε, έχουμε παίξει ελληνική ταινία, ντοκιμαντέρ, επαναλήψεις, ό,τι μας περισσεύει, το έχουμε παίξει εκεί. Η απόφαση που πήραμε φέτος είναι το 18.00-21.00 από ένα μικρό καλάθι αχρήστων να το μετατρέψουμε σε μία ζωντανή εκπομπή, με αρκετά έντονο χρηστικό κι ελαφρώς ενημερωτικό χαρακτήρα, η οποία όμως εκπομπή θα έχει και μερικά στοιχεία ψυχαγωγίας. Έχουνε παίξει έως τώρα 13 εκπομπές στον αέρα, τις κοιτάω αρκετά συχνά επειδή έχω και μια σχετική αγωνία. Διάβασα και το σχόλιό σας κυρία Γραμμέλη την προηγούμενη Κυριακή, είναι αμήχανο το πράγμα, θέλει πολλή δουλειά. Είχαμε μία σύσκεψη σήμερα , στο γραφείο του κυρίου Λιάτσου γι’ αυτό ειδικά, θέλει πολλή ενίσχυση, θέλει οι παρουσιαστές να λυθούν και να αποκτήσουν μία χημεία μεταξύ τους...

... Ενδεικτικά σας λέω όμως, γιατί γίνεται πολλή κουβέντα περί αυτού, ότι μία εκπομπή κοστίζει 3.000 ευρώ την ημέρα, μια ταινία αγγλική-αμερικάνικη κοστίζει 6-7-8 χιλιάδες, ένα ντοκιμαντέρ ωριαίο κοστίζει 2.000, τις ώρες που είναι η εκπομπή θα πληρώναμε 6.000.Αυτό δεν επιβαρύνει τον προϋπολογισμό της ΕΡΤ, ωστόσο θέλει ροντάρισμα το πράγμα και με 13 εκπομπές είναι λίγο νωρίς ακόμα για να κρίνουμε... Όσον αφορά το «136», είναι νωρίς ακόμα, πιστεύω ότι χρειάζεται 30-40 εκπομπές τουλάχιστον, για να έχουμε μία σαφή γνώση. Είμαστε συνεχώς από πάνω, ο κύριος Λιάτσος δηλαδή, ο οποίος το ελέγχει και κάνει συνέχεια συναντήσεις με τους αρχισυντάκτες. Οπότε ας του δώσουμε λίγο χρόνο, και συγκεκριμένα για την κυρία Σαλαγκούδη, πιστεύω ότι αν λυθεί, θα το βρει».

Και αν δε κύριε Καλημέρη; Θα δει την πόρτα της εξόδου...;