Τη δεκαετία του '90 το ελληνικό μόντελινγκ γνώρισε μεγάλες στιγμές με τα τοπ μόντελ στη χώρα μας να αποδεικνύουν με κάθε εμφάνισή τους πως δεν είχαν σε τίποτα να ζηλέψουν από τις ξένες συναδέλφους τους.
Η Βίκυ Κουλιανού, η Ιωάννα Σουλιώτη, η Μαρίνα Πούπου, η Τζένη Μπαλατσινού, η Ρέα Τουτουνζή, η Ειρήνη Σκλήβα και τόσες άλλες Ελληνίδες καλλονές, γνώρισαν κορυφαίες στιγμές στην καριέρα τους ως μοντέλα, φορώντας τις δημιουργίες κορυφαίων Ελλήνων αλλά και ξένων σχεδιαστών.

Σχεδόν είκοσι χρόνια μετά, όμως, πόσο γενναιόδωρη ήταν η τύχη μαζί τους και πόσο έχει αλλάξει η ζωή τους από τότε; Για να μιλάμε για... κατάρα, μάλλον οι περισσότερες από εκείνες πέρασαν δύσκολες στιγμές. Όπως αναφέρει το gossip-tv, η Φιλίππα Μάθιους για παράδειγμα αν και μεγαλώνει δύο αξιαγάπητα αγόρια, είναι χωρισμένη από τον σύζυγό της Άλεξ Θεοδωρίδη. Μπορεί να ζουν όλοι στην Αυστραλία, το ζευγάρι όμως είναι χωρισμένο. Διαζύγιο από τον γάμο της με τον κομμωτή και ιδιοκτήτη αλυσίδας κομμωτηρίων Ηλία Ζάρμπαλη πήρε και η Δήμητρα Κωστάκη, η οποία μεγαλώνει τους δύο γιους που απέκτησε.

Πρόσφατα, σύμφωνα με πληροφορίες χώρισε και η Μαρίνα Πούπου ύστερα από 22 χρόνια γάμου ενώ και η Εύη Αδάμ εδώ και καιρό έχει χωρίσει από τον Λάμπη Λιβιεράτο. Διαζύγιο όμως έχει στο ενεργητικό της και η Ιωάννα Σουλιώτη, η οποία χώρισε από τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Γέρου και μεγαλώνει και εκείνη τα παιδιά της. Τέλος τίτλοι τέλους έπεσαν και για την Τίνα Ρούσσου που υπήρξε ένα από τα πιο καυτά μοντέλα της δεκαετίας του '90.

Εκείνες που δείχνουν να... ξέφυγαν από την κατάρα των διαζυγίων είναι η Τζένη Μπαλατσινού η οποία είναι πολύ δεμένη με τον σύζυγό της Πέτρο Κωστόπουλο, η Νόνη Δούνια η οποία έχει μία υπέροχη οικογένεια με τον σύζυγό της Κυριάκο Μουρατίδη, η Έλενα Κουντουρά την οποία έχει απορροφήσει η μητρότητα και η πολιτική αλλά και η Ειρήνη Σκλήβα η οποία έχει αφοσιωθεί στον γάμο της με τον Νίκο Χυδήρογλου και την ανατροφή της κόρης της.

Ευτυχισμένες επίσης είναι η Βίκυ Καγιά στο πλευρό του Νίκου Κριθαριώτη και η Ρέα Τουτουνζή η οποία παντρεύτηκε πρόσφατα τον εκλεκτό της καρδιάς της Γιώργο Μαντζούκη. Από τα μοντέλα που δεν τις άγγιξε καν η συγκεκριμένη κατάρα είναι η Βίκυ Κουλιανού και η Μαρίνα Τσιντικίδου, οι οποίες εκτός του ότι συνεχίζουν να είναι πολύ όμορφες, αναζητούν ακόμα τον πρίγκιπά τους.