Γιάννης Κότσιρας: «Δεν έχω ξεπεράσει τον θάνατο του Μητροπάνου»!

Γιάννης Κότσιρας: «Δεν έχω ξεπεράσει τον θάνατο του Μητροπάνου»!
Την πιο ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα του ξεδιπλώνει δημόσια ο Γιάννης Κότσιρας ο οποίος όχι μόνο παραδέχεται πως δεν μπορεί να ξεπεράσει τον χαμό του στενού φίλου του και συνεργάτη του για αρκετό καιρό Δημήτρη Μητροπάνου αλλά αυτός υπήρξε και ο λόγος που φέτος ο τραγουδιστής δεν εμφανίζεται σε κάποια μουσική σκηνή.
«Ήταν ένας από τους λόγους. Ο Μητροπάνος ήταν ένας ήρωας για μένα. Ένας φωτεινός ήρωας, ένα άσπιλο πρόσωπο με απόλυτες θέσεις, ιδεολογικές, κοινωνικές και αθλητικές» δήλωσε ο Γιάννης Κότσιρας στη real και συνέχισε: «Η προσωπικότητά του πάντα με γοήτευε, ασχέτως αν διαφωνούσα μαζί του σε πολλά θέματα. Αυτές οι διαφωνίες δημιουργούσαν μια πιο ζεστή σχέση και πιο δυνατή γνώση. Για μένα ο Δημήτρης ήταν ένας πολύ-πολύ σπουδαίος άνθρωπος και δεν μπορώ να δεχτώ ότι έχει φύγει».

Ο τραγουδιστής κατέληξε, λέγοντας: «Επειδή η προσωπική μου σχέση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο ήταν πολύ δυνατή -και με όλη την οικογένειά του- είναι μία απώλεια που δεν έχω ξεπεράσει και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω».


Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο