Δεν το διαψεύδουν, αλλά ούτε και το επιβεβαιώνουν. Όμως ο έρωτας της Ντορέττας Παπαδημητρίου, του φαβορί στο χορευτικό show του ΑΝΤ1 και του διαρκώς ανερχόμενου ηθοποιού Αντίνοου Αλμπάνη υπάρχει. Και γίνεται όλο και πιο δυνατός, παρά τις επίμονες φήμες που τους θέλουν σε κόντρα λόγω Dancing, όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού SHOWΖΑΠ.
«Είχαν απορήσει πολλοί πέρυσι που έβλεπαν πότε τον Αντίνοο, πότε την Ντορέττα να περιμένουν υπομονετικά ο ένας να τελειώσει η παράσταση του άλλου στα φουαγιέ των θεάτρων που εργάζονταν, για να φύγουν μαζί».

«Λίγο αργότερα», όπως αναφέρει το ρεπορτάζ «έσκασε» η είδηση πως οι δύο ηθοποιοί ήταν μαζί, αρκετό καιρό μετά το διαζύγιο της Ντορέττας με τον Κώστα Πηλαδάκη. Οι δυο τους κάνουν από τότε διακριτικές εμφανίσεις, προσέχοντας πάντα να μην προκαλούν τα βλέμματα και να μη δίνουν λαβές για σχόλια.

Άνθρωποι χαμηλού προφίλ και οι δύο, προσπαθούν να συνδυάσουν τη επαγγελματική τους ζωή -που πάει από το καλό στο καλύτερο- και τη σχέση τους, προσπαθώντας να προκαλούν όσο το δυνατόν λιγότερο. Δεν είναι ότι παίζουν κρυφτούλι, είναι ότι επιθυμούν να κρατούν τα εν οίκω τους… εν οίκω και όχι εν δήμω.

Κι ενώ όλα φαίνονταν να πηγαίνουν καλά, όλο και πιο έντονες γίνονται τον τελευταίο καιρό οι φήμες που θέλουν τον νεαρό ηθοποιό να κάνει σκηνές στη αγαπημένη του, με αφορμή τις σέξι εμφανίσεις της στο σόου του χορού, που την έχουν κάνει εξώφυλλο σε όλα τα περιοδικά, αλλά και σκοτεινό αντικείμενο του πόθου πολλών αντρών.

Αν σ’ αυτό προστεθεί και το γεγονός ότι ο Αντίνοος σύντομα ανεβαίνει Θεσσαλονίκη με την παράσταση «Γυάλινος Κόσμος» μαζί με τη Ναταλία Τσαλίκη και η απόσταση μεταξύ τους θα μεγαλώσει, αντιλαμβάνεστε σε πόσο κρίσιμο σημείο είναι η σχέση τους.