Είναι πλέον γεγονός ότι η Αγγελική Ηλιάδη θα συμμετάσχει στον Ελληνικό τελικό επιλογής του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή Eurovision.
Το βράδυ της Δευτέρας 21 Ιανουαρίου είχαμε την πρώτη αντίδραση της τραγουδίστριας μέσω Twitter. Ουσιαστικά επιβεβαιώνει το γεγονός. Μόλις διέρρευσε στον Τύπο η πληροφορία ότι η Αγγελική Ηλιάδη θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της αμέσως οι θαυμαστές της έσπευσαν να της ευχηθούν καλή επιτυχία μέσω Twitter. Εκείνη τους απάντησε με ευχαριστίες επιβεβαιώνοντας έτσι το γεγονός της συμμετοχής της. Να σας υπενθυμήσουμε ότι στο Μάλμε της Σουηδίας θα πραγματοποιηθεί ο 58ος Πανευρωπαϊκός Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision.


Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν συνολικά 39 χώρες. Όπως κάθε χρόνο, το τηλεοπτικό κοινό και οι εθνικές επιτροπές θα αναδείξουν τον νικητή που θα προκύψει από τους δύο Ημιτελικούς (Τρίτη 14 και Πέμπτη 16 Μαΐου 2013) και τον Τελικό (Σάββατο 18 Μαΐου 2013). Να σας υπενθυμήσουμε ότι στο Μάλμε της Σουηδίας θα πραγματοποιηθεί ο 58ος Πανευρωπαϊκός Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision. Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν συνολικά 39 χώρες. Όπως κάθε χρόνο, το τηλεοπτικό κοινό και οι εθνικές επιτροπές θα αναδείξουν τον νικητή που θα προκύψει από τους δύο Ημιτελικούς (Τρίτη 14 και Πέμπτη 16 Μαΐου 2013) και τον Τελικό (Σάββατο 18 Μαΐου 2013).


 


Πηγή: radar.gr