Αν τα μεσημέρια της Κυριακής, βλέπαμε ασπρόμαυρο ελληνικό σινεμά, με την Άντζελα Ζήλια ή τη Μάρθα Βούρτση και παρακολουθούσαμε μια ιστορία σαν αυτή της Νένας Χρονοπούλου και του τραγουδιστή Στάθη Ξένου, μάλλον θα χαμογελούσαμε για την μελοδραματική αφέλεια της τότε εποχής. Να όμως, που η ζωή γράφει παρόμοια σενάρια, με αλήθεια, δικά της φινάλε και τυχαία διανομή ρόλων.
Σύμφωνά με το TLIFE, η μάνα του Στάθη Ξένου, λίγο πριν πεθάνει, όπως κάνουν οι άνθρωποι από φύση τους, αποφασίζει να ησυχάσει την ψυχή της και να φύγει χωρίς μυστικά. Φανερώνει λοιπόν, στον γιο της, το μυστικό που το κρατούσε

επτασφράγιστο, τόσα χρόνια. Ο βιολογικός του πατέρας δεν ήταν εκείνος που τον μεγάλωσε και τον γονιό του όλα αυτά τα χρόνια αλλά ένας άλλος. Ο πατέρας του ο βιολογικός είναι ο γονιός της Νένας Χρονοπούλου.

Αξιοσημείωτο είναι, πως ενώ η Χρονοπούλου και ο Ξένος αγνοούσαν την αλήθεια όλα αυτά τα χρόνια, για κάποιους λόγους μεταφυσικούς, ανεξήγητης συμπαθείας, η ποιος ξέρει τι άλλο, βρέθηκαν να συνεργάζονται, όταν εκείνη του είχε δώσει στίχους της, πολύ προσωπικούς, απ την εμπειρία της και τα μεγάλα προβλήματα που βρέθηκε να αντιμετωπίζει στη ζωή της, για να τους τραγουδήσει εκείνος.

Τα δυο αδέλφια από πατέρα, λοιπόν, αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ της αποκάλυψης, έκανα τεστ DNA και βεβαιώθηκαν για την σχέση τους. Από τότε όπως γράφει, το Life, είναι αχώριστοι. Στη πρόσφατη επέτειο γάμου της Χρονόπουλου με τον Τάσο Μητρόπουλο, ο Στάθης ήταν κοντά τους και τραγούδησε με τον Λευτέρη Πανταζή για το ζευγάρι. 

Ο γιος της Νένας, αποκαλεί τον Στάθη θείο, ενώ φωτογραφίες μάμας και παιδιού, βρίσκονται σε πολλά σημεία του σπιτιού του τραγουδιστή, που είναι, λέγεται, ευτυχισμένος με την απρόσμενη ύπαρξη αδελφής στη ζωή του. Happy end λοιπόν και έγχρωμο φιλμ…