Το μεσημέρι της Παρασκευής και καθώς η Αγγελική Ηλιάδη βρισκόταν καλεσμένη στη «Μεσημεριανή Μελέτη», ο Ηλίας Βρεττός ετοιμαζόταν να μιλήσει ζωντανά στην εκπομπή, από την είσοδο του στούντιο όπου γυρίζεται το Dancing With The Stars.  
Η σύνδεση αυτή, όμως, δεν έγινε ποτέ, καθώς ο γνωστός τραγουδιστής, που για πολλούς είναι και ένα από τα φαβορί για τον τελικό του φετινού κύκλου στο show του ΑΝΤ1, έπρεπε να αποδεσμευτεί ώστε να συνεχίσει τις πρόβες του για το live show της Κυριακής.  

Έτσι, η «Μεσημεριανή Μελέτη» πρόβαλε, το μεσημέρι της Τρίτης, ένα βίντεο με τα αποσπάσματα από την προετοιμασία αυτής της σύνδεσης, στο οποίο ο Ηλίας Βρεττός - λίγο πολύ - παρουσιαζόταν ως εγωιστής και υπερόπτης, που δεν καταδέχτηκε να περιμένει ώστε να μιλήσει στην εκπομπή. Μάλιστα, η κίνησή του αυτή συνδέθηκε και με την παρουσία της Αγγελικής Ηλιάδη στο στούντιο και με το γεγονός πως ο πρώην σύντροφός της, Κώστας Μηλιωτάκης, είναι μαέστρος και καλός φίλος του τραγουδιστή.    

Λίγη ώρα αργότερα, λοιπόν, ο Ηλίας Βρεττός μίλησε τηλεφωνικά στον αέρα της εκπομπής και θέλησε να ξεκαθαρίσει τι συνέβη. Ο ίδιος εξήγησε πως εκείνο το μεσημέρι βρισκόταν σε μία φωτογράφιση μαζί με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου κατά τη διάρκεια της οποίας άργησε, ενώ έπρεπε να βρίσκεται στο πλατό του show για την τελική πρόβα της ενότητας του "Dance Marathon" που παρουσιάστηκε το βράδυ της Κυριακής. Ο Ηλίας Βρεττός τόνισε πως δεν ήταν δική του πρόθεση να μην μιλήσει στην εκπομπή, ευχαριστώντας τους ανθρώπους της για τη στήριξη που του έχουν χαρίσει, αλλά απαίτηση της παραγωγής να μεταβεί όσο το δυνατόν ταχύτερα στην τελική πρόβα, όπου τον περίμεναν όλοι οι συμπαίκτες του.  

Μάλιστα, σχετικά με τη σύνδεση της αποχώρησής του με την παρουσία της Αγγελικής Ηλιάδη στο πλατό της εκπομπής, ο Ηλίας Βρεττός δήλωσε  «Πάνω σε αυτό μπορώ να απαντήσω; Η Αγγελική είναι ένας άνθρωπος τον αγαπάω, τον εκτιμάω και τον σέβομαι πάρα πολύ. Έχουμε δουλέψει μαζί και το γεγονός ότι εγώ είμαι φίλος και συνεργάτης με τον Κώστα, του οποίου είναι πρώην σύντροφος, δεν έχει να κάνει με τη γνώμη μου και τη σχέση που έχω με την Αγγελική, γιατί με την Αγγελική μιλάμε έτσι κι αλλιώς. Όποτε τύχει και την δω, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μάλιστα, δεν ήξερα ότι ήταν η Αγγελική στο πλατό και ρώτησα αν είναι βίντεο. Αλλά και αφού ενημερώθηκα για το ότι ήταν εκεί, εγώ περίμενα για να βγω. Το μόνο πρόβλημα ήταν πως έπρεπε να παω στην πρόβα».    


Πηγή: yupiii.gr