​Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μπορεί να έχει δοθεί στα επαγγελματικά της, να παίζει στο θέατρο και παράλληλα να εμφανίζεται και στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο Νότις Σφακιανάκης με την μπάντα της «Mamacita on Fire», όμως η ίδια ξεκαθαρίζει ότι και πολύ ερωτευμένη είναι και ότι θέλει να γίνει μητέρα.
«Το παιδί δεν είναι μια διαδικασία που έχει να κάνει με άγχη και με deadlines. Θα έρθει όταν εγώ και ο σύντροφός μου θα είμαστε έτοιμοι. Το περιμένω, όποτε κι αν έρθει, με μεγάλη χαρά», είπε.

Η ηθοποιός δηλώνει επίσης ανοιχτή στους ανθρώπους, κάτι που όπως παραδέχεται δεν της βγήκε πάντα σε καλό.
«Είμαι πολύ ανοιχτή με τους ανθρώπους, έως και ευκολόπιστη, και πολλές φορές έχει συμβεί κάποιοι να εκμεταλλευτούν αυτή την ευαισθησία μου. Δεν ήθελα να με δω να σκληραίνω σ’ αυτό το κομμάτι, αλλά μεγαλώνοντας μαθαίνω να προστατεύω τον εαυτό μου», είπε.

Στην ερώτηση τέλος για το αν είναι εκείνη ο άνδρας της ζωής της, απάντησε:
«Αυτή η φράση θέλει μεγάλη ανάλυση, δεν είναι μια απλή δήλωση. Δεν είναι ότι υποτιμώ τον άνδρα που είναι δίπλα μου, λέγοντας κάτι τέτοιο, αλλά αυτό που αντιλαμβάνομαι μέσα από αυτή τη δήλωση είναι ότι μπορώ να νιώσω ολοκληρωμένη με τον εαυτό μου, να με στηρίξω, δηλαδή , στα δύσκολα και να είμαι ο άνδρας που χρειάζομαι. Στα δύσκολα λειτουργώ πολύ δυναμικά, στα απλά καθημερινά πράγματα καμιά φορά κολλάω».

Πηγή: Εγώ Weekly