Αρκετά καυστική προς το πρόσωπο της Κατερίνας Καραβάτου ήταν η Ζήνα Κουτσελίνη, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο «Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο» της Πέμπτης. Έτσι, αφού σχολίασε τη Φαίη Σκορδά και τον Νίκο Μουτσινά, δεν δίστασε να κάνει ένα αιχμηρό σχόλιο για την Κατερίνα Καραβάτου.


Όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος ανέφερε το όνομα της Κατερίνας Καραβάτου, η γυναίκα που βρισκόταν για αρκετό καιρό πίσω από τις κάμερες του «Κους - Κους Το Μεσημέρι» ως αρχισυντάκτρια, συνεργαζόμενη στενά με την παρουσιάστρια που πλέον απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, είπε:

«Για την Καραβάτου κι εγώ βαριέμαι να μιλάμε πάλι. Και νομίζω πως και εκείνη βαριέται να μιλάμε πια για εκείνη». Μάλιστα, όταν ο οικοδεσπότης της εκπομπής σχολίασε «Κάποια πράγματα πρέπει να τελειώνουν...», η Ζήνα Κουτσελίνη συμπλήρωσε: «Και κακώς ξεκίνησαν!». 
 

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι πριν μερικούς μήνες, καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, η Ζήνα Κουτσελίνη είχε και πάλι ρωτηθεί αν της λείπει η Κατερίνα Καραβάτου από την τηλεόραση. «Θεωρώ άνθρωποι που αξίζουν, τον δρόμο τους τον βρίσκουν. Δεν είναι πάντα η τηλεόραση ο δρόμος» είχε απαντήσει, μην διστάζοντας να συνεχίσει σχετικά με το ξαφνικό κόψιμο της εκπομπής της Κατερίνας Καραβάτου από τον Alpha τον Σεπέμβριο του 2011, όταν όλοι οι συντελεστές ήταν έτοιμοι για την νέα σεζόν της εκπομπής:

«Το να έχεις παντρευτεί και να βγαίνει ο σύντροφός σου και να λέει “Δεν συμπεριφέρθηκαν καλά στο Κατερινάκι μου”, είναι κάτι που ένας ερωτευμένος άνδρας μπορεί να το πει, αλλά θίγει την Κατερίνα ως επαγγελματία. Την συμπεριφορά αυτή που έκανε ο Alpha στην Κατερίνα, την έχει κάνει η ίδια κάποτε σε εμένα. Η Κατερίνα είναι μια πολύ καλή παρουσιάστρια, καλός άνθρωπος και με παιδεία, αλλά δεν μου έχει λείψει από την τηλεόραση».