Από τη Φανή Πλατσατούρα
Ειλημμένη θεωρείται η απόφαση της Διοίκησης της ΕΡΤ για την πρόσληψη της Ράνιας Θρασκιά και την παρουσίαση δικής της εκπομπής.

Μετά το Μπουρνάζι και ένα πέρασμα από τον ΑΝΤ1- να καλύψει την τηλεοπτική τρύπα του καλοκαιριού, παρουσιάζοντας το Εlatte- η Ράνια θρασκιά επανέρχεται στα τηλεοπτικά και μάλιστα με το σοφαροφανές κάλυμμα της Δημόσιας Τηλεόρασης να την σκεπάζει από αστοχίες και δημόσιες υπερβολές, που όπως όλα δείχνουν δεν θα αποφευχθούν.

Σεμνά ταγιεράκια, μια επίσκεψη στον οδοντίατρο σύζυγο για την απαραίτητη λεύκανση δοντιών και με δυο γούρια φυλαγμένα στη chanel τσάντα, η Ράνια Θρασκιά θα ανηφορίσει αρχές Φλεβάρη στην Αγία Παρασκευή, παρουσιάζοντας ένα γυναικείο μαγκαζίνο.

Η γυναικεία φιλαρέσκεια, το πρότερο τηλεοπτικό παρελθόν με τις σημαίνουσες συνεργασίες και οι δυο γνώσεις ψυχολογίας που απόκτησε στο Πανεπιστήμιο και μετέπειτα στο ALΤER, ήταν υπεραρκετά καθώς φαίνεται, για να της ανοίξουν τον δρόμο για την Κρατική. Ήδη μαζί με το επιτελείο της εκπομπής έχουν βρει και την πρώτη καλεσμένη, που δεν θα 'ναι άλλη από τη σοπράνο, ντίβα, ηθοποιό, ερμηνεύτρια, πρώην σύζυγο, μητέρα, χαρά του πλαστικού, Νίνα Λοτσάρη.

Πώς προέκυψε η επιλογή του συγκεκριμένου προσώπου; Πληροφορίες που κατατάσσονται στην κατηγορία των φημών, αναφέρουν πως πρώτον η Νίνα Λοτσάρη είναι γουρλού - στοιχείο απαραίτητο σύμφωνα με την κα. Θρασκιά-. Μεγάλο ρόλο λέγεται πως έπαιξε και το γεγονός ότι η Ελληνίδα σοπράνο με τη διεθνή καριέρα Βασιλική Καραγιάννη, αλλά και η συνάδελφός της και ιδίας φήμης και αντίστοιχης καριέρας Έλενα Ξανθουδάκη, αδυνατούσαν λόγω φόρτου εργασίας και μόνο - πιστέψτε με!- να δώσουν το παρόν στην βαριά γυναικεία εκπομπή της Θρασκιά και έτσι επιλέχθηκε η... Νίνα Λοτσάρη με τ΄ όνομα και το νάζι!

Το μόνο που ευχόμαστε είναι η πρώτη εκπομπή της κα. Θρασκιά να χτυπήσει λίγο παραπάνω σε νούμερα από το 2% της συναδέλφου της Ανθής Σαλαγκούδη (ναι ακόμη βασιλεύει στη ΝΕΤ), να μην έχει αναίτια χαχανητά από τα παλιά, τα γνώριμα ως μουσικό χαλί και η γυναικοσυζήτησή τους να περιοριστεί στην εμπειρία τους ως μανούλες και όχι σε άλλες καυτές λεπτομέρειες, για τις οποίες η γοητευτική σοπράνο μονοπωλεί το τηλεοπτικό ενδιαφέρον το τελευταίο διάστημα.

Υ.Γ.1: Η κα. Θρασκιά θα κουβαλήσει μαζί της και στυλίστες, μακιγιέρ από αυτούς που εμπιστεύεται για την εικόνα της και μανικιουρίστες δικές της, όπως συνήθιζε στο ALTER; Και ο δημόσιος μισθός της θα αρκεί να πληρώσει τους υποτελείς της ή πάλι οι έρμοι οι τηλεθεατές της ΕΡΤ θα βγάλουν το φίδι από την τρύπα;

Υ.Γ.2: Οι πληροφορίες που θέλουν τις δύο κυρίες να έκλεισαν την τηλεοπτική συμφωνία στην παρουσίαση της νέας συλλογής παπουτσιών του Δούκα Χατζηδούκα, όπου αμφότερες έδωσαν το παρόν, ελέγχονται ως ανακριβείς...