Στην Άνδρο βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο η όμορφη παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη με τον σύντροφο της Μάκη Παντζόπουλο και ο φακός του ΟΚ! κατέγραψε την άφιξή της στο λιμάνι της Ραφήνας και την επιβίβασή της στο πλοίο με προορισμό το κυκλαδίτικο νησί.
Μετά το τέλος της εκπομπής της την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου, η Ελένη Μενεγάκη αναχώρησε βιαστική από το Πικέρμι επιβιβαζόμενη-στην προσπάθειά της να περάσει απαρατήρητη- σε τζιπ συνεργάτη και όχι στο δικό της αυτοκίνητο. Στη διάρκεια της διαδρομής προς το λιμάνι έκανε μια στάση για να επιβιβαστεί στο δικό της αυτοκίνητο που βρισκόταν σε συγκεκριμένο σημείο, και συνέχισε τη διαδρομή της προς Ραφήνα.
 

Κατά την άφιξή της στο λιμάνι παρέμεινε για αρκετή ώρα μέσα στο όχημά της και βγήκε φορώντας την κουκούλα της, μόνο όταν την πλησίασε ένας γνωστός της μοναχός. Με τη βοήθειά του η Ελένη Μενεγάκη μετέφερε τις αποσκευές της στο δικό του αυτοκίνητο και κάθισε στη θέση του συνοδηγού.

«Δεν έβγαλε την κουκούλα της καθόλου, ενώ ακόμα και μέσα στο αυτοκίνητο ήταν σκυφτή και απέφευγε να κοιτάξει προς τα έξω» μαρτυρά στο ΟΚ! πρόσωπο που την είδε στο λιμάνι.