Η φρενίτιδα που προκαλεί η Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton) στις συμπατριώτισσές της δεν έχει τελειωμό!

Αφού αντιγράφουν με μανία τις ενδυματολογικές της επιλογές, το μακιγιάζ και τα μαλλιά της, τώρα αντιγράφουν και την... εγκυμοσύνη της! Σπεύδουν να συλλάβουν, προκειμένου να μπορούν να έχουν ένα μωρό την ίδια στιγμή με τη δούκισσα του Κέιμπριτζ!

Είναι τρελές τελικά αυτές οι Βρετανίδες!

Σύμφωνα μάλιστα, με έρευνα που διενεργήθηκε από γνωστή εταιρεία τεστ εγκυμοσύνης παρατηρήθηκε ότι οι πωλήσεις της έχουν σημειώσει άνοδο κατά 60% σε σύγκριση με τα τελευταία πέντε χρόνια.

"Εμείς ποτέ δεν έχουμε δει τέτοια αύξηση τα τελευταία χρόνια. Μείναμε έκπληκτοι όταν είδαμε τα στατιστικά των πωλήσεων και αναρωτηθήκαμε γιατί. Στη συνέχεια, αντιληφθήκαμε ότι το συγκεκριμένο ποσοστό αυξήθηκε από την μέρα που η δούκισσα του Κέμπριτζ ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος" δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που εγκυμοσύνη στο παλάτι έχει προκαλέσει την αύξηση των γεννήσεων. Κάτι ανάλογο συνέβη και το 1984 με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της πριγκίπισσας Νταιάνα (Diana). Ο Βρετανός γυναικολόγος Χάρολντ Φράνσις (Harold Francis) σημείωσε τότε μια παρόμοια αύξηση των γεννήσεων, με 60 χιλιάδες Βρετανίδες να γίνονται μητέρες σχεδόν την ίδια ημερομηνία που γεννήθηκε και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ (William).