Φαίη Σκορδά μίλησε στην κάμερα του Star για το ενδεχόμενο να αναλάβει μόνη της την παρουσίαση του «Πρωινό Mou» από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ενώ επιβεβαίωσε και την είδηση για το δοκιμαστικό του Γιώργου Λιάγκα μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.   
«Έγινε ένα δοκιμαστικό. Τώρα το τι σκοπούς έχει το κανάλι... Δεν ξέρουν ακόμα τι θα είναι αυτό, αν θα είναι βράδυ, για ποιον λόγο έγινε... Μπορεί να είναι ένας πιλότος για κάτι τελείως διαφορετικό» δήλωσε η 32χρονη παρουσιάστρια του Mega, επιβεβαιώνοντας εν μέρει τα δημοσιεύματα, ενώ εξέφρασε και τη δική της γνώμη για μια ενδεχόμενη τέτοια συνεργασία: «Τηλεοπτικά, είναι μια εικόνα πολύ δυνατή. Δύο πρόσωπα δυνατά, δυνατές προσωπικότητες. Είναι ελκυστική η εικόνα».  

Όσο για το ενδεχόμενο να αποχωρήσει την επόμενη σεζόν ο Γιώργος Λιάγκας από το «Πρωινό Mou» και να συνεχίσει μόνη της στην εκπομπή, η Φαίη Σκορδά σχολίασε: «Ακόμα είναι Φλεβάρης, έχουμε ακόμα καιρό. Έχουμε πει πως είναι καλύτερο κάποια στιγμή να χωρίσουμε, γιατί δεν ξεκινήσαμε τηλεοπτικά ως δίδυμο, και για να κάνουμε και κάτι διαφορετικό.

Όταν λέμε «θέλω» πάει να πει πως έχεις και κάποιες προτάσεις για να επιλέξεις. Όταν δεν έχεις προτάσεις, κοιτάς να έχεις δουλειά, γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό». Μάλιστα, σε άλλο σημείο τόνισε πάνω στο ίδιο θέμα: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχει γίνει καμία τέτοια κουβέντα. [...] Θα με ενδιέφερε να έχω μια δουλειά του χρόνου και να είμαι ικανοποιημένη από το περιβάλλον γύρω μου».   

Πώς θα της φαινόταν, όμως, ο Γιώργος Λιάγκας σε ένα talk show σε βραδινή ζώνη; «Νομίζω μπορεί να τα καταφέρει πάρα πολύ καλά. Είναι εκπληκτικός στις συνεντεύξεις και τις εξετάσεις του στην prime time ζώνη τις έχει δώσει ξανά με τις «ξανθιές», που τα νούμερα ήταν απίστευτα».