Στο θέατρο «Αγγέλων Βήμα» και την πρωτοποριακή δραματική παράσταση «Frozen» θα απολαμβάνουμε την Παναγιώτα Βλαντή. Η όμορφη ηθοποιός βρίσκεται σε μία πολύ δημιουργική φάση στη ζωή της και συμμετέχει στο πρώτο θεατρικό σκηνοθετικό εγχείρημα του Πάνου Κοκκινόπουλου. 
Η Παναγιώτα είχε μιλήσει πριν από λίγες μέρες στο TLIFE για τον ρόλο που ενσαρκώνει: «Παίζω μια μητέρα που έχει χάσει το παιδί της, αγνοείται είκοσι χρόνια, και μετά από είκοσι χρόνια μαθαίνει ότι έχει κακοποιηθεί και έχει σκοτωθεί από έναν serial killer και αποφασίζει να πάει στη φυλακή να τον δει. Παράλληλα παρακολουθούμε το δολοφόνο στη φυλακή με την ψυχολόγο του. Δεν είναι τόσο βαρύ δράμα όσο ακούγεται γιατί είναι αγγλικό και έχει και κωμικές στιγμές. Πραγματεύεται τη συγχώρεση και τον πάγο που σιγά σιγά λιώνει... Είναι ένας ρόλος πρόκληση γιατί ξεκινάω νέα και φθάνω στην ηλικία των 60 ετών....»

Η πρεμιέρα του ψυχολογικού θρίλερ θα γίνει σήμερα το βράδυ... Δείτε φωτογραφίες από τις πρόβες, όπου η όμορφη ηθοποιός βρίσκεται πάνω στη σκηνή, χωρίς ίχνος μακιγιάζ.