Ακούσαμε την Τετάρτη για πρώτη φορά τα τέσσερα υποψήφια Ελληνικά τραγούδια, όπου ένα εξ αυτών θα μας εκπροσωπήσει στον μουσικό διαγωνισμό, Eurovision!
Mετά την αναβολή της παρουσίασης των υποψηφίων τραγουδιών για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, λόγω απεργίας στην ΕΡΤ, τα τέσσερα τραγούδια που διεκδικούν την εκπροσώπηση της χώρας, ακούστηκαν! Η παρουσίαση των τραγουδιών έγινε σε γνωστό ξενοδοχείο και την εκδήλωση παρουσίασε η Μαίρη Συνατσάκη!

Τα τραγούδια είναι τα ακόλουθα:

- Θωμαή Απέργη "One Last Kiss" από την Panik Records
- Alex Leon feat - Giorgina "Angel" από την Panik Records
- Aγγελική Ηλιάδη "Χίλιες Και Μία Νύχτες" από την Platinum Records
- Κoza Mostra & Αγάθωνας Ιακωβίδης "Alcohol Is Free" από την Platinum Records
 
Ποιο τραγούδι ψηφίζετε για τον ελληνικό τελικό της Eurovision;
Να αναφέρουμε ότι τις 18 Φεβρουαρίου, στον ελληνικό τελικό της Eurovision, θα επιλέξουμε το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στη Σουηδία. Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στο «Gazi Music Hall» και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΤ1.

Ακούστε τα τραγούδια και επιλέξτε ποιο θέλετε να μας εκπροσωπήσει στην Eurovision:


-Θωμαή Απέργη "One Last Kiss" από την Panik Records-Alex Leon feat - Giorgina "Angel" από την Panik RecordsAγγελική Ηλιάδη "Χίλιες Και Μία Νύχτες" από την Platinum Records-Κoza Mostra & Αγάθωνας Ιακωβίδης "Alcohol Is Free" από την Platinum RecordsTAGS