Η Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημεριανή Μελέτη» για τον τραγουδιστή Δήμο Αναστασιάδη και την φιλία που τους ενώνει, δίνοντας έτσι τέλος στις φήμες που την ήθελαν να έχει σχέση μαζί του.
«Με τον Δήμο το μόνο πράγμα που μας συνδέει είναι η φιλία. Θεωρώ λίγο άδικο αυτό που γίνεται. Όταν δύο άνθρωποι είναι επώνυμοι και βγουν για έναν καφέ, ένα ποτό ή ένα φαγητό, δεν σημαίνει πως είναι και ζευγάρι. Μπορεί να είναι φίλοι. Αυτό το ενδεχόμενο το αποκλείουμε εντελώς; Υπάρχει και η φιλία, όχι μόνο η σχέση».

Ωστόσο, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον πρώην σύντροφό της Γιώργο Σαμπάνη και τις πρόσφατες δηλώσεις του, ξεκαθαρίζοντας μάλιστα πως δεν έχει καμία επικοινωνία μαζί του.

«Είναι λογικό και επόμενο κάθε καινούρια σχέση και καινούριος έρωτας να είναι πηγή έμπνευσης για τον άλλον. Κι εγώ και ο Γιώργος έχουμε προχωρήσει στη ζωή μας και αυτό το έχουμε αφήσει πίσω. Μακάρι να είναι καλά, αυτό έχει σημασία».

«Με τον Γιώργο δεν έχουμε κάποια ιδιαίτερη σχέση. Από εμένα υπάρχει σεβασμός, γιατί ήταν ένας άνθρωπος που ήταν δυο χρόνια στη ζωή μου. Υπάρχει μόνο αγάπη, κάτι πολύ γλυκό που μου άφησε, αλλά δεν έχουμε καθόλου σχέσεις με τον Γιώργο».