Από την Αλεξάνδρα Τσόλκα  
Επειδή εμένα ούτε Mega Mou είναι, γιατί μετοχές δεν έχω σαν τον χασάπη και το νεκροθάφτη, αλλά απλά κάνα καλό προγραμματάκι θέλω να βλέπω, αλλά ούτε και Πρωινό Mou είναι, αλλά Πρωινό Tous διάβασα στα τηλεοπτικά σάιτ πως πολύ ντόρος έγινε επειδή ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος πολύ εκνευρίστηκε με μια συμμετοχή στον ελληνικό τελικό της Γιουροβίζιον. «Δεν αντιπροσωπεύει τον Έλληνα το τραγούδι αυτό» διατράνωσε, «το θεωρώ ένα τουρκογυφτομπαρόκ άθλιο. Είναι εξευτελιστικό. Ρωτάτε τη γνώμη μου κι αυτή είναι. Είναι ντροπιαστικό το τραγούδι της Ηλιάδη, απαράδεκτο». Καλέ ντε! Τραγουδάκια είναι για ένα κεφάτο παρτάκι, δεν παίζεται η εθνική ακεραιότητα από την Γιουροβίζιον! Την Ηλιάδη περίμενε η χώρα, για την τιμή και το διεθνές της κύρος!

Επειδή δεν οδηγώ ακριβό αυτοκίνητο αλλά μπαίνω στο μετρό, δεν ζω μόνο στα πολυτελή μου σπίτια και στο χλιαρό μου σκάφος στην άκρη, νιώθω στο σβέρκο μου, πως το τελευταίο πρόβλημα μου είναι η ντροπή από το τραγούδι της Ηλιάδη. Να ντραπώ για το πρωτοσέλιδο της Guardian και το πως στήνονται στις ουρές οι Έλληνες για μια σακούλα ντομάτες, για τα περιουσιακά στοιχεία που κατάσχονται, για τους μισθούς που επίσης θα κατάσχονται για τις μικρές οφειλές, μάλιστα, για τις μηνιαίες αμοιβές που δεν φτάνουν ούτε για διαγωνισμό της ΔΕΗ, μάλιστα! Να ντραπώ και για τον φίλο μου τον Βασίλη, που απ΄όταν δούλευα στο Άλτερ και ακόμα του χρωστάω 1200 ευρώ, να ντραπώ! Αλλά να ντραπώ γιατί είναι τσιφτετέλι το τραγούδι της Ηλιάδη, ε, όχι! Δε θα ντραπώ!

Τελικά, λέει, μάθαμε, πως όλα αυτά ακούστηκαν έτσι παθιασμένα διότι η Αγγελική Ηλιάδη ακόμη και να την καλέσουν στο Πρωινό Tous, δεν νομίζουν να πάει! Και έτσι εξηγείται η βαρύτητα στην εθνική εξωτερική πολιτική της Γιουροβίζιον!